Benicàssim continua amb la campanya ‘La teua Mascota, La teua Responsabilitat’ en el passeig marítim

13/08/2022

L’Ajuntament de Benicàssim, a través de la Regidoria de Sanitat, continua amb la campanya de sensibilització i conscienciació sobre la responsabilitat que comporta tindre una mascota a casa i durant aquesta setmana la iniciativa ‘La teua Mascota, La teua Responsabilitat’ s’ha traslladat al passeig marítim. “La campanya es reforça amb l’objectiu de recordar als propietaris de mascotes la responsabilitat que tenen a l’hora de recollir els seus excrements i així contribuir a previndre males olors i problemes de salubritat i convivència, així com deterioració del mobiliari urbà, hem portat la campanya informativa al litoral per a arribar tant a veïns com a residents i turistes que acudeixen amb les seues mascotes a gaudir de la temporada estival en el nostre municipi”, ha indicat l’alcaldessa, Susana Marqués.

En aquesta ocasió, l’acció s’ha realitzat al llarg del passeig marítim i els amos de mascotes han rebut informació de la campanya així com un kit de neteja i higienitzant, “i a través d’aquesta iniciativa que ja hem portat al mercat setmanal i a hotels i càmpings, entre altres, volem transmetre la importància de la recollida dels excrements i la neteja de la via pública”, ha comentat la regidora de Sanitat, Vanessa Batalla, qui afig que els kit de neteja i higienitzant, així com informació de la campanya, també estan disponibles en el departament de Sanitat de l’Ajuntament de Benicàssim, situat en els baixos de la Casa de Cultura.

Des del consistori recorden que els propietaris dels cans són els responsables de recollir els excrements i netejar els orines i la part de la via pública afectada, així com de depositar els excrements dins d’una bossa de plàstic en un contenidor de fem.

La campanya continuarà les pròximes setmanes en diferents punts del municipi per a continuar així conscienciant a la ciutadania per mantindre un Benicàssim més net.

Finalment, recordar que a partir de l’1 de novembre començarà la temporada d’accés dels cans a les platges de Benicàssim i que es prolongarà fins a l’1 de març. Els accessos a les platges compten amb la senyalística informativa sobre el període d’accés dels gossos a la platja així com de l’obligació de recollir els excrements de l’animal i de tindre’l en tot moment sota el seu control.