Benicàssim continua amb el calendari d’actuacions per a frenar la presència de mosquits

26/10/2022

A causa de les altes temperatures registrades durant aquests dies i les últimes pluges registrades, l’Ajuntament de Benicàssim intensifica les labors per al control de mosquits en tot el municipi. “Des del consistori seguim amb el nostre calendari anual d’actuacions que ara hem intensificat, a causa de les atípiques temperatures per a les dates en la qual ens trobem, centrant els treballs en els tractaments en embornals i altres possibles focus per a atallar la presència de mosquits”, ha explicat l’alcaldessa, Susana Marqués.

Després de les últimes fortes pluges registrades, els equips de treball es van centrar en tractar de manera intensa el Quadre de Santiago, zona susceptible d’acumulació d’aigua, en la zona sud del municipi.

Des del consistori s’insisteix en la importància de la col·laboració ciutadana “perquè vigilen en les seues llars que no hi haja cap punt d’acumulació d’aigua estancada que puga donar lloc a un focus”, declara la regidora de Sanitat, Vanessa Batalla. En aquest sentit, es recomana buidar els recipients que han pogut retindre aigua de les últimes pluges per a evitar la proliferació d’aquests, “una mesura molt eficaç en zones enjardinades i en parcel·les particulars”, ha finalitzat la regidora.