Benicàssim continua acostant la realitat local dels Objectius de Desenvolupament Sostenible

23/06/2022

L’Ajuntament de Benicàssim, a través de la regidoria de Desenvolupament Sostenible, continua amb la campanya de sensibilització i visibilització dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) a nivell local, ‘17 mesos, 17 objectius’.

La iniciativa, que té com a objectiu acostar cada mes la realitat local dels Objectius de Desenvolupament Sostenible proposats per l’Agenda 2030 de Nacions Unides i conéixer i debatre les iniciatives locals per a cada ODS, s’ha centrat aquest mes en l’ODS 6: Aigua neta i sanejament. Sota el títol “Reptes de la gestió hídrica en els entorns urbans”, els assistents van rebre informació sobre la gestió de l’aigua en el municipi, de la mà del director general de Facsa, Juan Pablo Mateo, el subdirector de depuració de Facsa, Sergio Alonso Hernández, i el tècnic municipal José Formentí.

El cicle de xarrades es realitza de manera itinerant pel que cada mes es duu a terme en locals situats en diferents punts del municipi. En la pròxima xarrada prevista per al mes de juliol s’analitzarà l’ODS 7: Energia assequible i no contaminant.