Benicàssim configura el dispositiu de seguretat per a la celebració del FIB

11/07/2022

Benicàssim ha celebrat aquest matí la Junta Local de Seguretat extraordinària amb motiu del Festival Internacional de Benicàssim que se celebrarà del 14 al 17 de juliol. La Casa Abadia ha acollit la junta que ha sigut copresidida per l’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, i la subdelegada del Govern, Soledad Ten, i ha comptat amb l’assistència de representants de les forces i cossos de seguretat de l’Estat i representants de l’organització del festival.

L’alcaldessa, Susana Marqués, ha volgut “agrair a la Subdelegació del Govern, a totes les Forces i Cossos de Seguretat, Guàrdia Civil i a la Policia Local tot el suport i la col·laboració que presten a l’Ajuntament de Benicàssim perquè tots els dispositius de seguretat i emergències estiguen perfectament dissenyats, activats, coordinats i operatius perquè el FIB 2022 puga realitzar-se amb totes les garanties de seguretat, tant pels assistents com per als veïns de la localitat”.

La subdelegada del Govern, Soledad Ten, ha indicat per la seua part que, “la coordinació entre tots els efectius implicats és una prioritat en esdeveniments amb una afluència de públic tan important com aquest, i el FIB és un exemple de coordinació i col·laboració entre administracions”.

L’organització del festival preveu l’assistència de 50.000 persones diàries, i durant el temps d’activitat en el recinte de festivals hi haurà un reforç de seguretat tant interna com externa del recinte.

Recordar que l’accés rodat al recinte de festivals amb vehicle es realitzarà per la carretera CV-147 (la carretera del Desert de les Palmes), i des d’allí s’accedirà a les zones d’estacionament. Des del consistori es recomana utilitzar el transport públic per a acudir al festival.