Benicàssim comença les obres de millora d’una desena de carrers dins del Pla Municipal d’Asfaltat

07/02/2023

El Pla Municipal d’Asfaltat comença les obres de millora d’una desena de carrers aprovats a la fi de 2022. El consistori de Benicàssim asfaltarà un total de deu vials amb una inversió prevista de 200.000 euros. En aquesta ocasió, els vials són en la seua majoria a l’entorn del nucli urbà i el bulevard de la ciutat.

Bona part d’aquestes intervencions s’han seleccionat perquè els veïns i van ser demandades a través de l’anterior edició del programa de Pressupostos Participatius. Aquest projecte, ve executat per les inversions pactades i es financen a través de romanents de tresoreria de l’exercici 2021 amb la intenció d’atendre les millores que demanda la ciutadania.

“Dins de l’objectiu de donar resposta a les reivindicacions veïnals, també hi ha previstes altres actuacions en els pròxims mesos a Benicàssim com a millores en voreres i renovació de l’enllumenat en urbanitzacions de muntanya que s’afig a la substitució iniciada ja en el Passeig Marítim. La iniciativa, de tipus *periodico ha aconseguit millorar els vials de la ciutat de manera estable, per la qual cosa es van millorant a poc a poc tots els carrers necessaris. Algunes d’elles propostes pels propis veïns a través de la campanya de pressupostos participatius”, ha destacat el regidor responsable d’Urbanisme, Carlos Díaz.

Cal destacar que els vials concrets que veuran millorat el seu asfaltat durant el present exercici i que són carrer Oliveres, Mestre Cubells, Font San José, García Sangüesa, Sureres, Estatut, Cristóbal Colón, Guitarrista Tárrega, Leopoldo Querol i Quatre Camins.