Benicàssim celebra la Marxa de la Salut

11/05/2022

Benicàssim ha celebrat hui la tradicional Marxa de la Salut, emmarcada dins de la programació de la IX Setmana de la Salut. Els participants s’han congregat a les 8.30 hores en el Centre de Salut i se’ls ha realitzat una prova de glucèmia, prèvia a un desdejuni saludable. La marxa ha recorregut al voltant de 8 quilòmetres, des del Centre de Salut fins al Voramar i, en tornar al Centre de Salut s’ha realitzat una nova prova de glucèmia per a així comprovar els beneficis que suposa caminar per a la nostra salut.

La programació de la IX Setmana de la Salut també ha contemplat aquest migdia l’activitat “Bebe Balla”, dirigida a embarassades. El divendres dia 13 a les 12.00 hores en la seu de l’Associació Mestresses de casa de Benicàssim, els metges Inmaculada Boronat Brugger i Rafael Mas Lucas impartiran la conferència “Conviure amb el Covid”, mentre que a les 17.30 hores en el Casal Jove es parlarà sobre l’etiquetatge nutricional de la mà de la infermera Beatriz Lacruz Pérez.

Finalment, el dissabte 14 de 10.30 a 13.30 hores tindrà lloc una jornada de defensa personal femenina en l’IES Violant de Casalduch.

A més, dins de la IX Setmana de la Salut s’han programat diferents activitats en els centres educatius. Les Escoles Infantils Municipals Pintor Tasio i Doloretes acullen aquesta setmana l’activitat de primers auxilis en bebés a càrrec de l’infermer Marcos Vallejo Torrejón, mentre que els col·legis són l’escenari per a l’activitat sobre prevenció del mosquit tigre amb Adriá Ruiz Carrillo i David Bravo Minguet, de l’empresa CTL. Finalment, l’IES Violant de Casalduch acull la conferència i taller sobre reanimació cardiopulmonar de la mà de les infermeres M.ª Dolores Parreño Membrado i Paloma López López.