Benicàssim arranca l’IX Curs Internacional de Música de Benicàssim per a joves talents de música de corda

19/08/2023

Benicàssim llança l’IX Curs Internacional de Música de Benicàssim per a instruments de corda destinat a joves talents i celebra el seu tradicional Festival de Música de Cambra: Cordes a la Mar, que enguany presenta la seua IX edició. El curs s’impartirà del 13 al 20 d’agost per un professorat de nivell internacional com Daniel Acebes que en l’actualitat fa part de l’equip de C. Tangana.

El curs conclou cada nit amb un recital impartit per professors, alumnes i artistes convidats del 14 al 19 d’agost. Aquesta és una iniciativa desenvolupada per l’Ajuntament de Benicàssim com a aposta per la promoció de la cultura. Amb la finalitat d’acostar la música clàssica a tots, la ciutat costanera ofereix així cursos de formació per a futurs músics, així com, recitals i concerts per al gaudi de la resta de la ciutadania.

Serà l’Espai de la Música Mestre Vila, l’escenari que abrigallarà el clàssic esdeveniment, en el qual es gaudiran de recitals de professionals els dies 14, 15 i 16 d’agost. El dia 17 d’agost es durà a terme el concert de professors de l’IX Curs Internacional de Música de Benicàssim, seguit el dia 18 amb el concert dels alumnes que han impartit aquest curs. El festival es clausurarà el 19 d’agost en Vila Ana, Biblioteca de Mar, amb el concert dels grups de cambra i ensembles de l’IX Curs Internacional de Música de Benicàssim.Per a més informació i compra d’entrades accedir a la web: www.benicassimcultura.com