Benicàssim aprova en ple els plecs per a l’execució del projecte constructiu dels vestuaris del complex esportiu Carrerasa

23/02/2024

Carrerasa compta amb uns 10.000 metros2 que busquen convertir-se en un punt de trobada de referència en el municipi, en el qual entrenar de manera periòdica i propulsar de la pràctica esportiva
Cal recordar que el pla d’inversions 2024/2027 destinarà 500.000 euros a la millora de les instal·lacions esportives del municipi

El compromís de l’equip de govern per millorar les instal·lacions del complex esportiu de Carrerasa serà una realitat en pocs mesos, els plecs d’execució del projecte constructiu dels vestuaris s’han aprovat en el ple celebrat hui divendres, 23 de febrer, entre altres assumptes. El complex esportiu, que ha sumat en els últims anys diferents infraestructures de foment de la pràctica esportiva i la vida saludable: skatepark adult, skatepark infantil, gimnàs de calistenia, rocòdrom d’iniciació als quals se sumarà en breu els vestuaris que comptaran amb una inversió de 240.000 euros.

Este complex esportiu compte en l’actualitat amb uns 10.000 metres quadrats situats entre l’avinguda Ferrocarril i el pavelló municipal Torre Sant Vicent, des del consistori es treballa per a convertir estes instal·lacions en un punt de trobada de referència en el municipi i en el qual entrenen de manera periòdica tant el CD Benicàssim com el ACD Benicense.

“Apostar per l’esport és fer-lo per hàbits de vida saludable i per millorar la qualitat de vida. En definitiva, és apostar per la cura de la salut. Cada vegada són més les persones de qualsevol edat que practiquen de forma regular esport i demanden ubicacions adaptades a la pràctica esportiva. Per consegüent, poder comptar a Benicàssim amb nous complexos esportius i a l’aire lliure aprofitant l’extraordinari clima que gaudim, dona resposta a eixa demanda” ha assenyalat l’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués.

Cal recordar que el pla d’inversions 2024/2027 destinarà 500.000 euros a la millora de les instal·lacions esportives del municipi, l’equip de govern s’ha marcat la millora d’instal·lacions esportives com una de les línies estratègiques de la pròxima legislatura i ha marcat com a prioritat la instal·lació d’una nova il·luminació en el camp de futbol del complex esportiu de Torre Sant Vicent, a més de preveure la reparació i condicionament de la pista de parquet del pavelló.

“A Benicàssim treballem perquè la pedrera d’esportistes benicenses tinguen cada vegada millors instal·lacions esportives municipals al seu servici. L’esport a Benicàssim és molt productiu en la generació de valors i talent competitiu i continuarem posant el nostre granet d’arena perquè així continue sent”, ha afegit el regidor d’Esports, Manolo Gual.

Concretament tal com ha indicat el regidor d’Urbanisme encarregat del projecte, Carlos Díaz, “els vestuaris dels equips estaran en dos zones separades independents per a comptar amb una certa versatilitat que permeta ser utilitzat tant en partits d’11 jugadors, fins i tot d’equips mixtos, com convertir-los en un moment en quatre vestuaris per a partits de futbol 8, per exemple. A més d’un vestuari destinat tan sols als àrbitres. Els vestuaris comptaran amb canviador central, penja-robes i mobiliari antivandàlic, dutxes, lavabos i llavamans, i la infraestructura també inclou servicis per al públic assistent fins a 100 espectadors”.