Benicàssim anota el mejor dato de ocupación hotelera en agosto desde hace 5 años

20/09/2023

L’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, s’ha reunit hui amb el diputat de Turisme, Andrés Martínez, en el marc de les reunions de presa de contacte de la nova legislatura. Marqués, ha aprofitat per a fer balanç de les dades d’ocupació hotelera d’aquest estiu, en els quals el mes d’agost ha obtingut a Benicàssim les millors dades des de fa 5 anys. Concretament, el mes d’agost ha comptat amb un 88,23%, pujant 12,38 punts respecte al mes anterior.

“Continuem amb el nostre objectiu per a projectar Benicàssim com a destí de referència a la Província; treballar una estratègia alineada amb les necessitats dels empresaris turístics i un projecte coordinat amb la Diputació, és clau perquè aquest sector econòmic de la nostra economia local continue diferenciant-se i siga competitiu”, ha destacat Marqués.

D’altra banda, les dades ofereixen un escenari positiu respecte a l’ocupació d’aquest estiu, en el qual  la de càmpings puja quasi un 20% a l’agost respecte al mes anterior, concretament passa de 62,08% a 83,30%. En l’actualitat l’oferta hotelera i de càmping de Benicàssim suma prop de 6.000 places, de les quals 2879 són d’hotels i 3022 són de càmpings.