Benicàssim àmplia la seua zona de skatepark amb quatre noves rampes d’iniciació per als més xicotets

12/02/2023

El complex esportiu a l’aire lliure de Carrerassa ja té habilitada una zona infantil en el skatepark perquè els més xicotets puguen iniciar-se sobre rodes. Es tracta d’un espai segur perquè puguen iniciar-se en aquest esport i gaudisquen de la nova zona esportiva la qual es va construir amb l’objectiu de ser una instal·lació de referència, destinada als aficionats de qualsevol nivell i que pogueren arribar a albergar competicions professionals per a, amb això, diversificar l’oferta esportiva i dinamitzar el municipi durant tot l’any.

Aquesta infraestructura se suma a la que ja s’obrira fa uns mesos que compta amb una zona de pool i una altra de street. Per als entesos en la matèria, el skatepark per a majors inclou bowl americà amb pool coping amb diferents altures, piràmides, quarters, baranes i manualeras. La distribució dels elements de patinatge dins de la parcel·la defineix de manera clara les zones de patinatge i les zones d’estada segura, en les quals els patinadors i acompanyants podran romandre sense interrompre als usuaris.

Amb l’ampliació de les instal·lacions seran els més xicotets els que podran iniciar-se en aquesta popular modalitat d’esport aconseguint a més oferir una alternativa més d’oci familiar i saludable. Continuem ampliant l’oferta esportiva de la nostra ciutat, perquè els joves tinguen un punt de trobada d’oci esportiu i a l’aire lliure”, ha indicat l’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués.

Concretament s’han instal·lat quatre rampes desmuntables, que es distribueixen en parelles, i en la col·locació de 16 metres de tanca metàl·lica per a delimitar la vora exterior de la solera respecte de les zones per als vianants. El skatepark està integrat en el complex esportiu a l’aire lliure que compta amb camp de futbol, rocòdrom i zona de calistenia i s’ha establit una normativa per al seu correcte ús la qual es pot consultar en el cartell instal·lat en l’entrada d’aquest nou espai en el qual no estan permeses les bicicletes de muntanyes ni tampoc l’ús de proteccions metàl·liques. L’ús de casc és obligatori per a tots els usuaris i els menors de 12 anys hauran d’estar acompanyats per una persona responsable major d’edat. L’horari d’obertura del complex esportiu és de 10.00 a 19.00 hores tardor /hivern, i s’amplia fins a les 22.00 hores a la primavera i estiu.