Benicàssim amplia fins a final de mes el cinema d’estiu en el CEIP Palmerar

08/08/2022

L’Ajuntament de Benicàssim, a través de la regidoria de Joventut, amplia el cinema d’estiu en el CEIP Palmerar després de l’èxit de públic en el programa de dinamització i oci en la zona sud del municipi denominada “Dimecres de Cinema”.

Pensant en els més xicotets i en el públic familiar, hem programat aquesta activitat de cinema com a novetat aquest estiu i estem molt satisfets de l’extraordinari acolliment que ha tingut aquesta iniciativa entre el públic familiar. Per això es prolongarà en quatre sessions més fins el pròxim dia 31”, ha indicat l’alcaldessa, Susana Marqués.

En cada jornada ja realitzada, més de 200 persones s’han donat cita per a gaudir a l’aire lliure de bon cinema en famila, “gaudint de les millors pel·lícules infantils dirigides a tots els públics ja que un dels objectius d’aquesta iniciativa és continuar afavorint l’oci en família durant la temporada estival”, ha indicat la regidora responsable de l’àrea, Vanessa Batalla, qui ha informat de les pròximes projeccions programades, totes elles a les 21.30 hores amb accés gratuït, i des del consistori es disposen cadires per a gaudir del visionat. Així, aquest dimecres dia 10 es projectarà Uno más de la familia, mentre que per al dia 17 s’ha programat Dumbo. El dimecres 24 serà el torn de Peter Rabbit 2 i la iniciativa conclourà el dia 31 amb la projecció de A Todo Tren.