Benicàssim acull la clausura del curs de la UNED Sènior 2021/22

31/05/2022

L’Espai de la Música Mestre Vila de Benicàssim ha acollit la clausura del curs de la UNED Sènior 2021/22. L’acte en el qual s’ha fet lliurament de diplomes a l’alumnat, ha comptat amb la participació de Coral Veus Atrevides i Canya de Sucre, així com l’assistència de la directora del centre associat de la UNED de Vila-real, María Rosario Andreu, i representants dels ajuntaments de Vila-real i Almassora.

En el cas de Benicàssim, la UNED Sènior ha aconseguit aquest curs els 24 matriculats, “tots ells amb ganes d’aprendre i relacionar-se i que han trobat en la UNED Sènior un gran al·licient”, ha indicat l’alcaldessa, Susana Marqués qui durant l’acte de clausura ha volgut agrair la professionalitat i la implicació del professorat, i a l’alumnat “perquè sou un exemple de dedicació, constància i esforç, que hui té una enorme recompensa i és la satisfacció d’acabar el curs”.

Aquest programa formatiu va començar a Benicàssim en el curs 2008-2009, i durant els dotze cursos escolars ja duts a terme, són més de 320 els veïns i veïnes de Benicàssim que han triat la UNED Sènior per a sumar aprenentatge. “Des de l’Ajuntament continuarem apostant per oferir tot tipus d’alternatives educatives com pot ser la UNED Sènior perquè es puga continuar aprenent sense importar l’edat sinó les ganes d’aprendre”.

Com ha explicat la regidora d’Educació, Rosa María Gil, “cada curs d’aquest programa formatiu dirigit a persones majors de 55 anys consta de dotze assignatures, sis per quadrimestre, amb dotze professors i s’han impartit els dilluns i dimecres en el Centre de Formació”. Les assignatures impartides durant el present curs han sigut Art i societat; Cuina sense cuina; Viatge a la terra; Lectura i creació literària: El Petit Príncep i el teu planeta; Llengua i cultura japonesa; Festes al País Valencià; Cinema; Dinàmiques emocionals. Tècniques de relaxació; Medicina: inflamació i metabolisme; Geografia: el continent europeu; Percussió i dansa africana de l’oest; La novel·la i la història.