Benicàssim Activa, pol d’atracció i foment del talent local, porta a Vila Elisa la conferència de l’educadora financera Nieves Villena

18/02/2024

El projecte de l’Ajuntament de Benicàssim d’atracció i foment del talent Benicàssim Activa, porta a Vila Elisa la conferència sota el títol “Felicitat Econòmica” de l’educadora financera, Nieves Villena el pròxim 22 de febrer. L’economista, coach i formadora treballa a través del concepte felicitat econòmic el compartir, facilitar i acompanyar en esta transformació de mirada, on, al resultat econòmic no sols s’arriba per les ferramentes de gestió de recursos externs, sinó també, la importància de saber reconéixer els recursos interns i posar-los al servici de les persones i les seues relacions.

La ponència va dirigida tant a emprenedors, a empresaris com al propi ciutadà. Villena és economista – coach – educadora Financera i també és autora del llibre “29 dies per a connectar amb la teua felicitat econòmica” i la ponència que realitza el dijous es diu “Felicitat Econòmica”. Compte a la seua esquena formacions en més de 120 organitzacions, institucions, esdeveniments, retirs i diferents espais, en els seus programes de formació digital han passat més de 10.000 persones i és cofundadora de l’Escola de Joves Emprenedors que ha impactat en més de 20.000 joves en tota España.

Cal recordar que el projecte de l’Ajuntament de Benicàssim, en col·laboració amb Cotreball Dinamic, celebra este 2024 la seua sexta edició amb novetats, una d’elles la incorporació de “taules experimentals” per a potenciar la pràctica d’habilitats promocionals i comunicatives entre els emprenedors seleccionats per a portar la seua preparació per a desenvolupar models de negoci en la localitat benicense. El termini d’inscripcions per a fer part de l’acompanyament i monitoratge de projectes empresarials locals Benicàssim Activa és fins al pròxim 12 de març.