‘Benicàssim Activa’ obri inscripcions per a aportar formació i eines als nous emprenedors de la ciutat

24/01/2023

 

L’Ajuntament de Benicàssim, a través de l’área de la Promoció Econòmica, al costat de Cotreball Dinamic sempre han apostat per la figura de l’emprenedor en el municipi. Per aqueixa raó, han decidit impulsar una nova i millorada edició del programa d’acompanyament a emprenedors ‘Benicàssim Activa’. El programa consisteix en la selecció de sis emprenedors d’entre els inscrits en la present edició, amb la finalitat d’ajudar-los a desenvolupar els seus projectes i que aconseguisquen materialitzar les seues idees de negoci, igual que cresquen en el municipi benicenc.

Donar suport al talent de Benicàssim és realment enriquidor, i veure com evolucionen convertint-se en teixit empresarial, econòmic i social de la ciutat és il·lusionant. Aquest programa permet mentoritzar i assessorar durant sis mesos a sis idees de negoci per a posar-los en marxa per part d’experts en la matèria, per a poder arribar a fer part del talent empresarial de Benicàssim que, aposta per la innovació, la qualitat i la confiança”, ha destacat l’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués.

Quant als beneficiaris del programa, aquests podran ser residents de Benicàssim o no ser-ho, sempre que el projecte que presenten es desenvolupe en la població de Benicàssim. Igualment, podran participar les empreses o negocis si plantegen una via de negoci innovadora o millora. Les inscripcions estan obertes per a la població i finalitzaran el 12 de març del 2023. A més, les idees de negoci o projectes es presentaran a través de la web oficial (www.benicassimactiva.com) emplenant completament el formulari habilitat.

La regidora de Promoció Econòmica, Vanessa Batalla, ha explicat que “el programa Benicàssim Activa potència la implantació de nous negocis a Benicàssim i, a més en la present edició volem que tots els veïns i veïnes siguen partícips i puguen xopar-se del millor esperit emprenedor a través de les activitats programades obertes per a tots”.

Benicàssim Activa 2023 es dividirà en quatre etapes, amb una duració total aproximada a huit mesos. Durant el programa els emprenedors treballaran en les instal·lacions de Cotreball Benicàssim, en les quals s’oferiran noves accions per a unir i potenciar el #TalentoLocal del municipi, unir als nous emprenedors amb les empreses ja establides, amb formacions, networking i esdeveniments de motivació, que entre altres novetats es potenciaran en aquesta edició.

Com en anteriors edicions, comptarem amb un jurat format per professionals i experts en el món de l’emprenedoria de diferents institucions i organismes de la província de Castelló. Finalment, els projectes guanyadors es faran públics el dia 27 de març en la web oficial del programa (www.benicassimactiva.com), així com en xarxes socials, i altres pàgines webs del propi Ajuntament de Benicàssim.