Benicàssim promociona el comerç local amb la quarta edició de ‘Corre Papá’

04/03/2022

 

 

L’Ajuntament de Benicàssim i l’Associació de Comerços i Serveis Professionals de Benicàssim (Acoserbe), organitzen una nova edició de la carrera ‘Corre Papá’, l’objectiu del qual promocionar el comerç local i incentivar les compres en els establiments del municipi de cara a la celebració del ‘Dia del Pare’ el pròxim dia 19. Com comenta l’alcaldessa, Susana Marqués, “es tracta d’una activitat dins de l’estratègia que estem duent a terme de la mà d’Acoserbe de promoció i suport per part de l’Ajuntament al comerç local de Benicàssim. Aquestes accions estan encaminades al fet que els veïns coneguen els locals i productes i animar-los al fet que facen les seues compres en els comerços de la ciutat perquè en ells trobaran, a més d’aqueix regal especial per a papà, un tracte professional, pròxim i personal”. “A més, fent les seues compres a Benicàssim col·laboren a continuar impulsant i dinamitzant la nostra economia” ha recordat l’alcaldessa.
Així, dins del calendari d’accions promocionals dels comerços i serveis, i amb motiu del Dia del Pare, diumenge que ve 13 de març s’ha programat la quarta edició de la Corre Papà i com han indicat des d’Acoserbe, “la prova es realitza enguany en homenatge a Rafa Pallarés i es desenvoluparà en el passeig marítim Pilar Coloma, amb arribada en el Voramar”. En concret, el recorregut d’aproximadament 500 metres començarà a les 11.00 hores i tindrà el seu punt d’inici en la voltants de Vila de la Mar i conclourà al costat de l’Hotel Voramar, lloc on es realitzarà el sorteig de premis de comerços locals col·laboradors en l’esdeveniment.
S’han establit quatre categories en les quals els pares podran córrer portant als seus fills amb carro, al costat dels seus fills d’1 a 3 anys, una tercera categoria per a pares amb fills de 4 a 7 anys, i una quarta i última categoria per a pares amb fills de 7 a 12 anys. “En la jornada del pròxim diumenge 13 de març conjuminarem la promoció dels nostres comerços i serveis amb la diversió, família, esport i solidaritat ja que es posarà un punt de recollida de material per a Ucraïna”, ha afegit l’edil de Comerç, Vanessa Batalla.
Tots els interessats a participar en la IV Corre Papà poden realitzar la inscripció del 7 a l’11 de març en els punts habilitats i que són Inmobiliaria Carmona, Isabel Menjars, Frutería Carmen, Benisport Benicàssim i Centro Educativo Mediterráneo. Des d’Acoserbe han afegit que els qui realitzen la inscripció durant els dies previs a la prova se’ls garanteix la recepció d’una medalla commemorativa en finalitzar el recorregut. Així mateix, el mateix dia de la prova, de 10 a 10.45 hores i en el punt d’eixida enfront de Vila de la Mar, es podrà realitzar la inscripció. I serà ací on tots els participants podran recollir els seus dorsals.
La prova està patrocinada per Voramar, Centeco i Benigraphic, i compta amb la col·laboració de més de 20 comerços i serveis de Benicàssim.