Benicàssim posa a punt les platges per a Setmana Santa

04/04/2022

 

 

L’Ajuntament de Benicàssim està ultimant tots els preparatius perquè les platges estiguen a punt per a Setmana Santa. Com ha comentat l’alcaldessa, Susana Marqués, “des del consistori treballem durant tot l’any en el manteniment del nostre principal recurs turístic, les platges, i ara, davant l’imminent inici de la temporada turística, destinem tots els recursos i des de les regidories de Platges, Obres i Serveis es coordina tot el dispositiu per a neteja, col·locació de passarel·les, papereres i l’adequació de l’entorn per a l’ús i gaudi de veïns i turistes de proximitat”.
Com ha explicat la regidora responsable, Elena Llobell, els treballs a realitzar en els dies previs a l’inici de la Setmana Santa se centren en la recol·locació de totes les passarel·les d’accés al litoral, l’anivellament de l’arena així com la instal·lació de papereres, “i també es treballa a solucionar els desperfectes que haja pogut ocasionar el temporal dels últims dies en la costa, com pot ser la reparació d’eixida de pluvials a la platja o la retirada de restes d’algues i gravetes”.
D’altra banda, dins dels preparatius en la costa de Benicàssim per a Setmana Santa s’inclou el servei de salvament i socorrisme que es posarà en funcionament dijous que ve 14 i es prolongarà fins al 24 d’abril.
El servei s’estendrà al llarg de tota la costa, a les platges Heliòpolis, Els Terrers, Torre de Sant Vicent, Almadrava i Voramar i l’horari del servei serà de 10.30 a 20.00 hores. L’edil de Seguretat, Natividad Alonso, ha informat que “activem el servei de salvament i socorrisme perquè l’ús i gaudi de les nostres platges es realitze amb la màxima seguretat. Un operatiu que, una vegada finalitze la Setmana Santa es reactivarà l’1 de juny”.