Benicàssim reunirà més de 100 aficionats del modelisme tripulat en la Festa del Tren

20/04/2022

 

 

Benicàssim serà el punt de trobada dels aficionats del modelisme tripulat amb la celebració de la Festa del Tren. La plaça del Trenet acollirà el dissabte 23 d’abril a més de cent aficionats procedents de diferents punts de la geografia espanyola amb motiu de la XVIII Trobada de modelisme tripulat Circuit del Ferrocarril de Farja. “La plaça del Trenet es converteix cada cap de setmana en el lloc de trobada de desenes de veïns i visitants que acudeixen a gaudir d’un passeig en un tren tripulat. Un lloc que suma gran atractiu i dinamitza el municipi durant tot l’any i que dissabte que ve recupera una de les cites anuals imprescindibles en el calendari per als aficionats al ferrocarril”, ha indicat l’alcaldessa, Susana Marqués.
Com han informat des de l’Associació Cultural Ferrocarril de Farja, la jornada festiva es desenvoluparà de 10.00 a 19.00 hores i durant aqueix temps (exceptuant les hores de parada per al menjar), els visitants podran pujar-se als trens que desitgen per 1 euro el viatge, com a donatiu per al manteniment de les instal·lacions.
Així mateix, a més de l’Associació Cultural Ferrocarril de Farja, la Festa del Tren comptarà amb la participació d’altres associacions ferroviàries arribades de tota Espanya com València, Alacant, Barcelona o Saragossa, amb les seues locomotores i trens a escala.
A més de les circulacions lliures, l’esdeveniment també acollirà el lliurament de premis de l’I Concurs de Fotografia Ferrocarril de Farja. L’objecte del certamen són imatges relacionades amb l’activitat que desenvolupa en la plaça del Trenet incloent les vies, els trens, els senyals, les instal·lacions. L’associació ha rebut més de 50 fotografies i hi haurà un total de deu premis que s’entregaran el dissabte al migdia.