Benicàssim sumarà una nova pista de pàdel en el poliesportiu municipal

24/03/2022

 

 

L’Ajuntament de Benicàssim continua amb la seua aposta per millorar i adaptar els recursos esportius a les noves demandes i, dins d’aquest pla, el poliesportiu municipal sumarà una nova pista de pàdel en els pròxims mesos. Com ha comentat a l’alcaldessa, Susana Marqués, “l’alta demanda existent a la pràctica del pàdel ha propiciat que en els últims mesos ampliarem el nombre de pistes per a practicar aquest esport, així com l’augment del nombre de classes per a millorar la pràctica. Ara, en les nostres accions encaminades a impulsar la pràctica esportiva i mantindre una vida saludable entre els nostres veïns sumarem una nova pista de pàdel”.
Aquesta nova instal·lació compta amb una inversió prevista de 20.000 euros i se sumarà a les tres pistes dobles i a la individual ja existents en el poliesportiu municipal, així com la pista de tennis que en l’anterior exercici es va dotar d’un sòl diferent amb gespa artificial, modernitzant així l’espai esportiu. “Ampliar les instal·lacions, millorar les existents i augmentar l’oferta d’activitats esportives ens permetrà continuar fomentant la pràctica esportiva en totes les edats i potenciar-la especialment entre els joves, la qual cosa a més de transmetre els valors de l’esport ofereix a la ciutadania una alternativa d’oci saludable”, ha afegit el regidor d’Esports, Arturo Martí.
I, dins d’aqueix objectiu de continuar fomentant la pràctica esportiva, la regidoria d’Esports començarà el pròxim 1 d’abril el nou trimestre dels cursos de tennis i pàdel. Quant a l’oferta, hi ha set grups de tennis i al voltant de 16 places disponibles, mentre que per a la pràctica de pàdel, es disposa de 27 grups de *padel, catorze d’adult i tretze de joves entre 6 i 14 anys, amb al voltant de 35 places disponibles. Quant als preus, una sessió a la setmana durant els mesos d’abril a juny ascendeix a 50 euros, mentre que els cursos amb dues sessions a la setmana durant aqueixos tres mesos és de 100 euros. Els interessats poden realitzar la inscripcions de manera presencial en el pavelló d’esports de 9.00 a 21.00 hores, o de manera en línia a través d’https://benicassim.provis.es/.
Recordar que, a més de la pràctica del tennis i el pàdel, el poliesportiu municipal compta amb un gran nombre d’usuaris gràcies a l’oferta de classes dirigides. Per a la present temporada, l’oferta per a adults inclou tai-chi, ioga, gimnàstica suau, pilates, GAP i cardiobox. Pel que respecta a les activitats destinades a menors de 6 a 12 anys, el pavelló d’esports acull les classes de patinatge i quant a la gimnàstica rítmica, hi ha grups per a menors de 5 a 10 anys i d’11 a 15 anys.