La IV ‘Corre Papá’ reuneix a més de cent participants

 

 

El passeig marítim Pilar Coloma de Benicàssim s’ha omplit aquest matí d’animació, esport, diversió i família amb motiu de la quarta edició de “Corre Papá”, una activitat organitzada per l’Ajuntament de Benicàssim i l’Associació de Comerços i Serveis Professionals de Benicàssim (Acoserbe) i amb l’objectiu posat a promocionar el comerç local i incentivar les compres en els establiments del municipi de cara a la celebració del ‘Dia del Pare’ el pròxim dia 19.

Com ha indicat l’alcaldessa, Susana Marqués, el ‘Corre Papá’ forma part de l’estratègia que estem duent a terme al costat d’Acoserbe per a promocionar i donar suport als comerços i serveis de la localitat”. Aquestes accions estan encaminades al fet que els veïns coneguen els locals i productes i animar-los al fet que facen les seues compres en els comerços de la ciutat perquè en ells trobaran un tracte professional, pròxim i personal”.

La prova, que s’ha realitzat enguany en homenatge a Rafa Pallarés, ha comptat amb més de cent participants i el recorregut, d’uns 500 metres, ha discorregut pel passeig marítim, des dels voltants de Vila de la Mar fins a l’Hotel Voramar, lloc on es realitzat el sorteig de premis de comerços locals col·laboradors en l’esdeveniment.

La regidora de Comerç, Vanessa Batalla, ha afegit que la prova s’ha organitzat aquest diumenge i no el Dia del Pare (19 de març) “per la coincidència amb grans festivitats com la Magdalena o les Falles i així guanyar en promoció i dinamització comercial”.

S’han establit quatre categories en les quals els pares han pogut córrer portant als seus fills amb carro, una segona categoria per a pares amb fills d’1 a 3 anys, una tercera categoria per a pares amb fills de 4 a 7 anys, i una quarta i última categoria per a pares amb fills de 7 a 12 anys.

La prova ha estat patrocinada per Voramar, Centeco i Benigraphic, i ha comptat amb la gran col·laboració del Club Triatló Formigues Benicàssim, i més de 20 comerços i serveis de Benicàssim