Benicàssim aplicarà tecnologia LED en la lluminària del camp de futbol Torre de Sant Vicent

24/03/2022

 

L’Ajuntament de Benicàssim trasllada a tecnologia LED tota la il·luminació del camp de futbol Torre de Sant Vicent “amb l’objectiu posat a millorar els nivells d’il·luminació, complint amb això una demanda dels clubs i dels usuaris d’aquest espai situat en el poliesportiu municipal”. Així s’ha expressat l’alcaldessa, Susana Marqués, qui ha afegit que “l’eficiència dels LED és el que els fa respectuosos amb el medi ambient i dins del nostre compromís amb l’Agenda 2030 i amb el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides per la lluita contra el canvi climàtic, durem a terme aquesta actuació que millorarà l’eficiència energètica i, a més, seguirem reduirem el consum energètic i econòmic”.
En total s’instal·laran més de 30 focus, de 750W cadascun i s’instal·laran en sis torres. La renovació suposa una disminució important quant a la potència, que baixarà de 55.000Wh a 24.000Wh i el consum d’energia anual serà d’aproximadament 48.000 Kwh. La primera edil ha afegit que “tenim un compromís ferm de reduir la petjada de carboni a la nostra ciutat i amb actuacions com aquesta aconseguim mitigar l’impacte ambiental”.
El regidor d’Esports i Hisenda, Arturo Martí, ha afegit que la reducció en el consum d’energia anual comportarà a un estalvi anual aproximat de 10.000 euros, “xifra que dependrà de l’evolució del cost de l’energia però que a curt termini generarà un estalvi econòmic per al consistori de Benicàssim”.
L’actuació prevista en el camp de futbol Torre de Sant Vicent forma part del pla de millora en les infraestructures esportives que duu a terme l’Ajuntament de Benicàssim i que durant els últims mesos ha contemplat les noves pistes de pàdel, les obres de reparació i impermeabilització de la coberta del poliesportiu municipal i el nou skatepark.