25 establiments de Benicàssim són distingits amb el “Compromís de Qualitat Turística SICTED” en 2022

19/12/2022

El 2022 ha portat a Benicàssim, 25 distincions de Compromís de Qualitat Turística SICTED a establiments. Es tracta d’un projecte de millora de destinacions Turístiques promogut per la Secretaria d’Estat de Turisme de Govern d’Espanya (SETUR) i la Federació de Municipis i Províncies (FEMP) que treballa fins a 36 oficis directament englobats en el sector, com a agències de viatges, empreses de lloguer de vehicles, comerços, bars, cafeteries, cellers, espais naturals protegits, i tot tipus d’allotjaments entre altres.

 

Cadascuna de les categories que conformen el denominat sector turístic, disposa d’un manual de de bones pràctiques, en el qual se’ls dona claus i eines per a aconseguir els estàndards establits i mantindre els nivells de qualitat que exigeix un destí SICTED. L’objectiu final de la iniciativa és millorar l’experiència i satisfacció del turista.

 

L’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, ha volgut reconéixer i posar en valor posat en valor, “l’extraordinària capacitat d’adaptació d’un sector, que malgrat les limitacions i dificultats dels últims anys en què la crisi econòmica o la pandèmia li ha afectat especialment, han sigut capaces de reinventar-se, adaptar la seua oferta i mantindre el seu paper de sector locomotora generant oportunitats econòmiques i d’ocupació, també a nivell local”.

 

El projecte SICTED permet la millora de qualitat de les destinacions turístiques des d’una visió integral, és un sistema permanent de gestió de qualitat en una destinació turística amb una nova concepció dels resultats esperats, un enfocament cap a la millora contínua i una actitud de recuperació i posada en valor dels recursos i de l’espai.

 

Aquest distintiu de qualitat, que han aconseguit 25 establiments de Benicàsssim (a baix llista completa), es basa en la consciència integral de destí i en la identificació d’objectius comuns dels agents implicats. L’objectiu que persegueix és un nivell de qualitat homogeni en els serveis oferits als turistes dins d’un mateix destí, certificant el nivell de qualitat tant de la nostra destinació turística com de les empreses i els serveis que en ells es troben o s’ofereixen.

 

LLISTAT ESTABLIMENTS BENICÀSSIM AMB DISTINTIU “COMPROMÍS DE QUALITAT TURÍSTICA SICTED” 2022
RECURSOS
1 Playas Benicàssim
2 Tourist Info Benicàssim
HOTELS
3 Hotel Intur Bonaire
4 Hotel Intur Azor
5 Hotel Intur Orange
6 Hotel Bersoca
7 Hotel Canadá
8 Palasiet Thalasso Clinic&Hotel
9 Hotel Tramontana
10 Hotel Real Estate
11 Hotel Bulevar
12 Hotel Voramar
CÀMPING
13 Camping Bonterra Park
14 Tauro Camping Caravaning
APARTAMENTS TURÍSTICS
15 Beni qasim 1915
16 Orange Costa
RESTAURANTS
17 Restaurante Olivia
18 Restaurante Jimena
19 Restaurante La Traviesa
20 Cafetería El Torreón
OCI
21 Aquarama Parque Acuático
22 Sombrillas y Hamacas en Benicàssim, Maite
23 Bodegas Carmelitano
GUIES TURÍSTICS
24 Itirenatur, Turismo Activo
SERVEIS TURÍSTICS DE SALUT
25 Kinesis Fisioterapia