22 entitats animalistes s’han donat cita a Benicàssim per al Festival de l’Adopció

24/04/2023

La Plaça de les Corts Valencianes va ser el lloc de trobada per a organitzacions animalistes, persones amb animals o amb interés a adoptar-los. El Festival de l’Adopció de Benicàssim ha permés la cita de 22 organitzacions animalistes de tota la Comunitat Valenciana. El FAB va nàixer fa quatre anys, es dirigeix al públic general, i té com a objectiu informar sobre la labor de les seues protectores convidades, conscienciar sobre la importància de no abandonar i d’adoptar en lloc de comprar, i recaptar diners que s’invertirà exclusivament en el benestar dels animals. Tot el recaptat es destina directament a ajudar a les 21 protectores convidades. Han acudit 14 gossets de diferents entitats animalistes, que buscaven una família. Dels 14, 10 eren de Huellas Callejeras, 3 de Salvando Vidas Unidasi 1 de Gossos Móncofar Sense Sostre

Pro Gat ha sigut l’amfitriona al costat de la botiga de mascotes del municipi Flora i Fauna per a les 21 entitats que han visitat aquest cap de setmana Benicàssim: Adalco (Alcossebre), Segunda Oportunidad (Onda), la Morada Animalista (Orpesa), Aspac (Castelló), AACC (Castelló), La Llar dels Gats (Borriol), Quatre Gats (Albocasser), Petjades Trobades (Valéncia), Gats (Almassora), Colonias Felinas Juancar y Merche, Salvado Vidas Unidas (Castelló), Huellas Callejeras (provincia de Castelló), Rescat&Dog (València), S.O.S. Manada (Castelló), Tara Verde (Borriana), Gossos Sense Sostre (Moncofa), Madrinas Perrera. Així com els refugis no especialistes: Granja de Izhan (València), Denia Animal Save, Latido Animal (Borriol), Esther y sus Burritos (Refugi particular de ruquets).

Cal destacar que Pro Gat Benicàssim és una associació sense ànim de lucre que cuida dels animals que viuen als carrers, que són abandonats o que necessiten una llar. Fonamentalment treballa amb els gats, però també amb gossos o qualsevol altra espècie d’animal domèstic. Pots ajudar-los a través de donatius de pinso des de casa a través de la botiga en línia de Flora i Fauna https://www.floraifauna.es/ , i a través d’altres mesures com a donació de diners, avisos si es troben animals abandonats i adoptant o acollint una mascota, a més pots informar-te de totes les opcions a través del seu web https://progatbenicassim.webnode.es/.