Benicàssim modernitzarà el local de l’Associació de Jubilats i Pensionistes La Garrofera

07/03/2022

 

 

L’Ajuntament de Benicàssim té previst començar els treballs de modernització i adequació de les instal·lacions que alberguen l’associació de Jubilats i Pensionistes La Garrofera i que comptarà amb una inversió aproximada de 30.000 euros. “Les instal·lacions actuals són antigues, per això es fa necessari dotar als nostres majors d’un lloc de reunió no sols renovat sinó adequat. És important dotar d’espais agradables on se senten còmodes i que puguen reprendre les seues activitats i trobades” ha indicat l’alcaldessa Susana Marqués
En línies generals, el projecte d’adequació del local contempla la millora del mobiliari i es canviaran totes les taules i cadires, “aportant major comoditat a les persones que acudeixen a participar en les activitats que se solen programar”, ha indicat l’edil de Benestar Social i Majors, Rosa María Gil.
L’espai situat en la planta baixa de la Casa de la Cultura, en la plaça les Oliveres, acull la seu de l’Associació com a lloc de trobada i convivència de les persones majors i veïns. La Garrofera és l’entitat que compta amb un major nombre d’associats en la localitat, amb al voltant d’un miler de persones inscrites, i moltes d’elles acudeixen de manera habitual al centre, per la qual cosa aquests treballs de millora beneficiaran a un bon nombre de veïns.
A més de participar en el municipi de les diferents activitats que es programen, o la planificació de diversos tallers i xarrades com de salut o de cuina, els associats també dediquen gran part del seu temps en l’entitat a l’oci i compartir el temps i les experiències entre ells.
Afegir que els jubilats de la localitat compten amb el carnet Gent d’Or que facilita, agilita i abarateix la inscripció a diferents activitats i serveis municipals com poden ser els tallers que s’imparteixen a l’Escola Per a Adults, entre els quals poden adquirir nous coneixements quant a les noves tecnologies, d’Història de l’Art, cort i confecció o manualitats, entre altres.