Benicàssim posa el focus en l’impacte de les “pantalles” en el desenvolupament de la infància a través del seu cicle “Educació Conscient, Educació Valenta”

10/03/2024

La conferència impartida per Laura Díaz de Entresotos el 14 de març a les 18 hores a la casa de la Cultura aprofundirà en com combatre els possibles efectes nocius i oportunitats
El cicle compta amb una altra sessió el 16 de març entorn de l’experiència sensorial immersiva per a xiquets i xiquetes d’entre 1 i 6 anys acompanyats d’un familiar

El Cicle Educació Conscient, Educació Valenta de l’Ajuntament de Benicàssim se cita en un fòrum dirigit per l’experta en pedagogia i tecnologia, Laura Díaz de Entresotos, sota el títol “Enganxats a la pantalla”. La sessió, convocada per al pròxim 14 de març a les 18 hores a la Casa de la Cultura, planteja un espai de reflexió i diàleg sobre l’impacte de la tecnologia en el desenvolupament de la infància.

“L’objectiu és aprofundir en com combatre els possibles efectes nocius de les “pantalles” que ens envolten (televisió, ordinador, tauletes i mòbil) i traure profit de les oportunitats que suposen estes noves tecnologies en el desenvolupament de la infància. El cicle de xarrades, que complix la seua octava edició, aprofundirà a orientar als pares”, ha destacat l’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués.

Durant la xarrada, s’aprofundirà sobre els desafiaments i oportunitats que sorgixen de l’ús de dispositius digitals en la societat actual, especialment en l’àmbit educatiu i familiar. Laura Díaz de Entresotos compartirà la seua experiència i coneixements, oferint ferramentes per a promoure un ús equilibrat i saludable de la tecnologia en la infància i, per tant, en les famílies.

““El Cicle Educació Conscient, Educació Valenta és una ferramenta consolidada a Benicàssim de suport per a l’acompanyament dels menors entorn d’una vida saludable”, ha afegit la regidor d’Educació, Rosa María Gil. El cicle compta amb una altra sessió el 16 de març entorn de l’experiència sensorial immersiva per a xiquets i xiquetes d’entre 1 i 6 anys acompanyats d’un familiar. El taller en família s’impartix en el Poliesportiu Municipal per Rocío Matamoros sota el títol “Memòries d’Àfrica”.