120 menors participen en l’escola esportiva d’estiu municipal de Benicàssim

30/06/2022

El poliesportiu municipal de Benicàssim congrega des d’aquesta setmana a 120 menors que, fins al 29 de juliol, participaran en la primera de les dues escoles esportives d’estiu programades per a aquest 2022. La segona es desenvoluparà de l’1 d’agost fins a l’inici del curs escolar i encara hi ha places disponibles.

El regidor d’Esports, Arturo Martí, ha visitat aquesta setmana l’arrancada de l’escola que durant aquest mes de juliol compta amb nou grups formats per xiquets i xiquetes de 5 a 12 anys. “Durant tot el matí, de 8.00 a 14.00 hores, els menors participen en una sèrie d’activitats en les quals es promou l’esport, la cooperació, la companyonia i la diversió”, ha indicat Martí. Quant a la planificació, la jornada comença amb jocs supervisats durant l’hora d’entrada i després d’això els participants comencen amb l’activitat principal, amb un esport, el qual va canviant cada setmana. Tennis, bàsquet i futbol són algunes de les disciplines esportives incloses en la programació que també suma una setmana inicial de benvinguda perquè els menors s’adapten i es coneguen entre ells, i l’última setmana es desenvoluparan unes olimpíades que conjuminaran activitats i jocs dels diferents esports practicats. Després de l’esmorzar es duen a terme activitats com a ioga, relaxació, passatemps, jocs de taula o animació lectora, i la jornada finalitza amb una altra dinàmica relacionada amb esports o jocs, que pot ser gimcana, patinatge, jocs cooperatius, jocs amb pilotes o jocs amb aigua, entre altres. A més, un dia a la setmana es duu a terme una activitat especial com una festa de l’aigua, una eixida a Aquarama, a visitar la Torre de Sant Vicent o al cinema, entre altres propostes, “en definitiva, el programa inclou diverses propostes perquè els menors aprofiten l’estiu per a fer esport d’una forma lúdica”, ha finalitzat l’edil.

Gimnàstica a la platja

D’altra banda, l’esport serà present, un any més, a les platges a partir del 4 de juliol amb les activitats organitzades per l’àrea d’Esports. La regidoria ha preparat una sèrie d’activitats esportives gratuïtes en les diferents platges del municipi. Heliòpolis, Torre Sant Vicent i L’Almadrava acolliran des de dilluns que ve, a les 8.00 i a les 20.00 hores de dilluns a divendres excepte festius, les diferents sessions de tonificació, aiguagim, ritmofitness o estiraments i GAP i que s’allargaran fins al 2 de setembre. La programació es pot consultar en la web municipal www.ayto.benicassim.es.