11 Entitats esportives de Benicàssim trien als guardonats en la Gala de l’Esport Municipal

30/01/2023

Les 11 associacions i clubs esportius de la ciutat de Benicàssim i 40 esportistes de la localitat, estan convocats el pròxim 10 de febrer a festejar els IV Premis a l’esport Boja en la Gala de l’Esport Municipal, que es donarà cita en el Teatre Francesc *Tárrega. Es tracta d’un esdeveniment organitzat des de l’àrea d’esports de l’Ajuntament de Benicàssim i que al costat de les entitats esportives han volgut posar en valor el talent dels i les esportistes de la localitat i reconéixer l’esforç i la dedicació de clubs esportius i entitats esportives en el foment de l’esport local.

Clubs i entitats són els qui al costat dels i les esportistes seran els grans protagonistes d’aquesta cita que premiarà en tres categories als esportistes més significatius per la seua trajectòria esportiva i que han sigut proposats per al guardó per votació entre el propi teixit associatiu.

La Gala de l’Esport Municipal, és a més, un compromís que es va haver de postergar per la pandèmia i que s’ha représ, “amb la màxima il·lusió”. Naix amb l’objectiu de posar en valor l’esport benicense i les persones que ho fan possible. Són tres les categories en les quals podran ser reconeguts: d’una banda, Esports Col·lectius (clubs i entitats); per un altre, Esportistes Individuals i, finalment, hi haurà esments especials que reconeixeran a aquells que han aconseguit algun mèrit o fita destacable, ha explicat el regidor d’Esports de l’Ajuntament Arturo Martí.

Els esportistes benicenses són un exemple per a tots. La pròpia comunitat esportiva local (clubs, esportistes i directius) són els que han proposat i valorat els currículums i els assoliments esportius. Els guardons suposen el reconeixement al seu esforç diari, la constància i el sacrifici que suposa aconseguir el somni de competir en l’elit esportiva”, ha afegit Marti.

També hem volgut posar en valor la labor dels clubs esportius locals, que compten amb assoliments nacionals i internacionals i permeten una projecció de la ciutat, així agrair l’esforç d’entitats de la localitat que aposten per fomentar la pràctica esportiva, estimulant l’associacionisme esportiu i col·laboració entre clubs”, ha conclòs el regidor delegat de l’àrea d’Esports.