Informació d’activitats esportives

Secció d’estiu

Les activitats d’estiu són al juliol i l’agost:

Per al desenvolupament de l’escola esportiva es duu a terme una programació d’activitats distribuïda per dies i aprofitant les hores de menys calor per a practicar esports a l’aire lliure, per a després passar a realitzar esports, activitats i tallers a l’interior del poliesportiu. També de manera especial i tenint en compte les necessitats específiques de la situació, s’han establit normes i protocols d’actuació per a garantir la seguretat i benestar de tod@s.

Tota la informació, ací.

Cartell escola esportiva

Pots gaudir d’activitats per a adults (a partir de 16 anys) que inclouen tai-txi, ioga, balls de saló, pilates, cardiobox, iniciació al running, força funcional i cos/ment (activitat de caire postural que combina diverses disciplines com a ioga, pilates stretching, etc).

Per a informació més detallada, prem ací.

Cartell

Oferta de cursos de «INICIACIÓ» al pàdel i al tennis. Cursos per a xiquets entre els 6 anys (complits) i els 14 anys; i cursos per a adults.

Per a més informació prem ací

Cartell

Escola d’estiu per a xiquets de 5 a 13 anys

Cartell escola esportiva

Exemple d’activitats per quinzena

Secció Anual

Les activitats anuals són de l’octubre al maig de l’any següent:

Temporada d’hivern

  • Renovacions per a alumnes en el mateix curs i grup en els quals estava inscrit l’any anterior. Pagament de matrícula (presencial al Pavelló Poliesportiu) la primera setmana de setembre de l’any en curs (en cas contrari es perdrà la prioritat en la matrícula passada aquesta data).
  • Altes per a alumnes nous, a partir de la segona setmana de setembre de l’any en curs per a totes les activitats i grups, fins a acabar-se les places ( pagament en línia): pàdel, tennis i resta d’activitats.

Secció Trimestral

Temporada d’hivern

  • Renovacions per a alumnes en el mateix curs i grup en què estava inscrit l’any anterior. Pagament de matrícula (presencial al Pavelló Poliesportiu) primera setmana de setembre de l’any en curs (en cas contrari es perdrà la prioritat en la matrícula passada aquesta data).
  • Altes per a alumnes nous, a partir de la segona setmana de setembre de l’any en curs per a totes les activitats i grups, fins a acabar-se les places (pagament en línia): pàdel, tennis i resta d’activitats.