teatro

Ventanas

Teatre Municipal Francisco Tárrega

3€

Premi FETEN 2022 al millor espectacle per a la primera infància

Recomanat de 2 a 5 anys

Idioma: sense text
Durada: 45 min
Fitxa artística: Direcció i dramatúrgia: Jesús Nieto; Intèrprets: Rosa A. García, Jone Amezaga; Música: Pedro Guirao
Argument: Xiula el vent i fa molt de fred. És una nit tancada. Les notícies parlen d'una gran onada de fred, neu i pluja. No es pot eixir de casa.
La dona està avorrida i contrariada. Mentre es calfa una tassa de café es queda abstreta mirant per la finestra. Absorta, comença a dibuixar amb el dit índex sobre el baf de la finestra. La finestra canvia de color. Entre les ombres blaves de la nit sorgeix la silueta d'una xiqueta que balla delicadament. El vent xiula més fort i es transforma en una dolça simfonia d'instruments de vent. Un preciós univers de peixos i crancs està envoltat d'un bosc d'anemones i estranyes plantes. L'espai es transforma en un cosmos marí. Un món vegetal nàutic s'obri davant de nosaltres com braços que floreixen i que ballen a llum de la lluna.

Companyia: Teatre Paradís desenvolupa una intensa labor artística dedicada a la producció, creació i exhibició d'espectacles de qualitat per a la infància i el públic familiar des de fa més de 40 anys. Al llarg d'aquest interminable viatge enlloc ha visitat una infinitat d'escenaris dels Estats Units, el Canadà, Noruega, Finlàndia, França, Bèlgica, Alemanya, el Regne Unit, Romania, Itàlia, Irlanda, Suïssa, Àustria, Luxemburg, Holanda, Portugal, Croàcia, Eslovènia, l'Índia, Singapur, l'Argentina, l'Uruguai, el Brasil, Xile, Mèxic i l'Equador.

Data19-02-2023
Horari18:30

Altres esdeveniments que et podrien interessar

Del que passa fora – Exposició fotogràfica

Exposició

Del 11 de maig al 23 de juny. Obertura,dissabte, 11 de maig, a les 19 h. Horari: – dijous, divendres i diumenges, de 18 a 21 h. – dissabtes, d’11 a 14 h i de 18 a 21 h. Visitas [...]

Del 11 Maig 2024
al 23 Juny 2024

Centre Cultural Melchor Zapata

Activitats Esportives Benicàssim 2024

Activitats

Inici inscripcions: Dimarts 14 de maig a les 9.00 h. Programa Estiu Joves Programa estiu Adults Informació escoles Tenis i Pàdel [...]

El 14 Maig 2024

“Tots els 25 son 25 de novembre”

Activitats

La Policia Local de Benicàssim farà una xarrada al Casal Jove. [...]

El 25 Maig 2024

Casal Jove

Vesprada de mandales!

Activitats

Pintem el nostre món de pau al Casal Jove [...]

El 04 Maig 2024

Casal Jove