teatro

Ventanas

Teatre Municipal Francisco Tárrega

3€

Premi FETEN 2022 al millor espectacle per a la primera infància

Recomanat de 2 a 5 anys

Idioma: sense text
Durada: 45 min
Fitxa artística: Direcció i dramatúrgia: Jesús Nieto; Intèrprets: Rosa A. García, Jone Amezaga; Música: Pedro Guirao
Argument: Xiula el vent i fa molt de fred. És una nit tancada. Les notícies parlen d'una gran onada de fred, neu i pluja. No es pot eixir de casa.
La dona està avorrida i contrariada. Mentre es calfa una tassa de café es queda abstreta mirant per la finestra. Absorta, comença a dibuixar amb el dit índex sobre el baf de la finestra. La finestra canvia de color. Entre les ombres blaves de la nit sorgeix la silueta d'una xiqueta que balla delicadament. El vent xiula més fort i es transforma en una dolça simfonia d'instruments de vent. Un preciós univers de peixos i crancs està envoltat d'un bosc d'anemones i estranyes plantes. L'espai es transforma en un cosmos marí. Un món vegetal nàutic s'obri davant de nosaltres com braços que floreixen i que ballen a llum de la lluna.

Companyia: Teatre Paradís desenvolupa una intensa labor artística dedicada a la producció, creació i exhibició d'espectacles de qualitat per a la infància i el públic familiar des de fa més de 40 anys. Al llarg d'aquest interminable viatge enlloc ha visitat una infinitat d'escenaris dels Estats Units, el Canadà, Noruega, Finlàndia, França, Bèlgica, Alemanya, el Regne Unit, Romania, Itàlia, Irlanda, Suïssa, Àustria, Luxemburg, Holanda, Portugal, Croàcia, Eslovènia, l'Índia, Singapur, l'Argentina, l'Uruguai, el Brasil, Xile, Mèxic i l'Equador.

Data19-02-2023
Horari18:30

Altres esdeveniments que et podrien interessar

FESTES SANT TOMÀS DE VILLANUEVA DE BENICÀSSIM 2023

  PROGRAMA_FESTES_SANTO_TOMÀS_2023 [...]

Del 15 Setembre 2023
al 24 Setembre 2023

Benicàssim

MÚSICA: LVI CERTAMEN INTERNACIONAL DE GUITARRA “FRANCISCO TÀRREGA”

Música

Sessions: DILLUNS 28           22.00 h DIMARTS 29         22.00 h DIMECRES 30     22.00 h PREU: gratuït.        Públic adult. Final del certamen: DIVENDRES 1                [...]

Del 24 Agost 2023
al 01 Setembre 2023

Teatro Municipal Francesc Tàrrega

Benicàssim Belle Époque

Altre

  PROGRAMA Benicàssim Belle Époque és una activitat que té com a finalitat la posada en valor turístic dels elements més rellevants, diferenciadors i singulars dels recursos turístics del municipi i, per consegüent, convertir-se en una referència en matèria de [...]

Del 01 Setembre 2023
al 03 Setembre 2023

Paseo Marítimo Pilar Coloma

PROGRAMA ACTIVITATS 16 A 31 D’AGOST A BENICÀSSIM

programa-actividades-mensual

  ACTIVITATS A BENICÀSSIM DEL 15-31 AGOST   [...]

El 31 Agost 2023

Benicàssim