Altre

Nit de Sant Joan

Platges Heliòpolis, Torre de Sant Vicent y Almadrava

L’Ajuntament de Benicàssim, a través de la Regidoria de Tradicions i Festejos, recupera la tradicional festivitat de la Nit de Sant Joan amb música, balls, dolços típics i focs artificials.

La programació començarà a les 22.00 hores amb la concentració en la plaça de la Constitució des d’on partirà la cercavila fins a l’amfiteatre Pepe Falomir (platja Torre de Sant Vicent), amb la participació de la Agrupació Folklòrica El Cremaller, la Colla de Dolçainers i Tabaleters, reines i dames de les festes i autoritats. En arribar a l’amfiteatre tindrà lloc l’actuació de la Agrupació Folklòrica El Cremaller, després de la qual es repartirà la tradicional coca típica de Sant Joan. Així mateix, a les 00.00 hores es dispararà un castell de focs artificials al costat de la mar.

El dolç típic d’aquesta nit també es repartirà en la zona de l’Almadrava i una vegada finalitzat el tret del castell, començarà l’actuació de la cantant Paloma Gonzalvo al costat de la pianista Lisbeth Freites. Una fusió de música llatina, boleros, ranxeres, són cubà i cúmbia que es durà a terme en el passeig Pilar Coloma, al costat de l’Espai Cultural Vila Ana.

Finalment, la platja Heliòpolis estarà amenitzada amb una batucada que recorrerà el passeig marítim, des de la Corba fins al Eurosol, i al costat de l’Oficina de Turisme del Eurosol hi haurà discomòbil de 21.30 a 01.30 hores.

A més de les activitats de dinamització, per a la Nit de Sant Joan està previst un dispositiu especial de neteja així com un reforç de seguretat perquè la jornada festiva es desenvolupe amb les màximes garanties.

Data23-06-2022
Horari

Altres esdeveniments que et podrien interessar

FESTES SANT TOMÀS DE VILLANUEVA DE BENICÀSSIM 2023

  PROGRAMA_FESTES_SANTO_TOMÀS_2023 [...]

Del 15 Setembre 2023
al 24 Setembre 2023

Benicàssim

MÚSICA: LVI CERTAMEN INTERNACIONAL DE GUITARRA “FRANCISCO TÀRREGA”

Música

Sessions: DILLUNS 28           22.00 h DIMARTS 29         22.00 h DIMECRES 30     22.00 h PREU: gratuït.        Públic adult. Final del certamen: DIVENDRES 1                [...]

Del 24 Agost 2023
al 01 Setembre 2023

Teatro Municipal Francesc Tàrrega

Benicàssim Belle Époque

Altre

  PROGRAMA Benicàssim Belle Époque és una activitat que té com a finalitat la posada en valor turístic dels elements més rellevants, diferenciadors i singulars dels recursos turístics del municipi i, per consegüent, convertir-se en una referència en matèria de [...]

Del 01 Setembre 2023
al 03 Setembre 2023

Paseo Marítimo Pilar Coloma

PROGRAMA ACTIVITATS 16 A 31 D’AGOST A BENICÀSSIM

programa-actividades-mensual

  ACTIVITATS A BENICÀSSIM DEL 15-31 AGOST   [...]

El 31 Agost 2023

Benicàssim