Exposició

Error d’Arxiu

Centre Cultural Melchor Zapata

Gratuït

Del 10 de febrer al 26 de març. Obert dijous, divendres i diumenge, de 17 a 20 h. Dissabtes, de 11 a 14 h i de 17 a 20 h.

Visita comentada amb l'artista: dissabte 11 de març a les 12 h. Reserva prèvia a la Casa de Cultura o al 964300962, ext. 248.

Sent conscients de l'intent fallit per acostar-nos a una realitat que no ens correspon, aquest projecte mostra, de manera crítica i poètica, les interpretacions que avui trobem del passat, els amagatalls de la memòria i la construcció d'un imaginari que continua construint-se a través de la pantalla.

Error d'arxiu està conformat per tres parts, en les quals s'aborda la realitat social, el territori físic i la situació política que van modelar la identitat d'una generació precedent. En aquest exercici, la imatge i el document aprofiten de vestigi, però exhalen, alhora, subjectivitat, límits i interessos.

Des de la història minúscula a l'imaginari col·lectiu, aquesta proposta reflecteix l'intent per comprendre la construcció cultural d'un altre temps, així com els vincles afectius que es van forjar en un entorn rural sòlid, abocat a la fragilitat.

La cerca d'un temps que no vàrem viure i la construcció d'un relat que no vàrem protagonitzar aprofiten com a punt de partida per a entreveure allò que ara som incapaços de concebre, allò que imaginem i allò que, encara avui, ens persegueix i ens determina.

Marta F. Gimeno (Betxí, 1993) va estudiar Belles Arts a la Universitat Politècnica de València. En 2013 es va traslladar temporalment a Anglaterra, on va començar a formar-se en fotografia en la Universitat Southampton Solent. Desenvolupa els seus projectes artístics entorn dels conceptes de postmemòria, plataformes virtuals i territori, a través de la fotografia i de la imatge d'arxiu. Ha exposat a l’Espai Cultural del Menador, a la Galeria Skala, al SCAN PhotoBooks, al Centre de Cultura Contemporània Octubre, a Las Naves i al LABI. Fundació La Posta.

Data10-02-202326-03-2023
Horari

Altres esdeveniments que et podrien interessar

Cinema i Crispetes 8M

Activitats

Cinema i crispetes al Casal Jove. Celebrem el 8M, “Dia Internacional de la Dona” al Casal Jove amb un cinema-fòrum. Activitat gratuïta per a joves d’11 a 17 anys. [...]

El 08 Març 2024

Casal Jove

PERFECT DAYS

Cine

Premis Oscar: Nominada a Millor pel·lícula internacional DIVENDRES 8      19.30-22.30 V.O.japonés.S.castellà DISSABTE 9         19.30-22.30 h V.doblada.castellà DIUMENGE 10       19.30 h V.O.japonés.S.castellà   Digital País: Japó Gènere: Drama Duració: 124 min Direcció: Wim Wenders Guió: Takuma Takasaki, Wim Wenders [...]

Del 08 Març 2024
al 10 Març 2024

Teatro Municipal Francesc Tàrrega

FELICITAT ECONÒMICA

Conferència

Xarrada impartida per Nieves Villena “Felicitat Econòmica: Una nova mirada cap als diners” Economista · Coach · Educadora Financera Autora del llibre “29 dies per a connectar amb la teua felicitat econòmica” BENICÀSSIM ACTIVA Amb posterior Networking + Brindis Per [...]

El 22 Febrer 2024

Villa Elisa

VIII Cicle Educació Consciente, Educació Valenta

Taller

Taller en família impartit per Rocío Matamoros “Memòries d’Àfrica” Places limitades Inscripcions del 4 al 8 de març Llija atentament les indicacions del cartell [...]

Del 16 Març 2024
al 16 Març 2024

Polideportivo Municipal