Dansa

DANZA INFANTIL 10&10 – NARVÁEZ, RUNDE, SANZ PRESENTAN VIVO VIVALDI

Teatro Municipal Francesc Tàrrega

3€

Fitxa artística: Autoria i direcció: 10&10, Narváez, Runde, Sanz; Intèrprets: Alberto Almazán, Luis Carlos Cuevas, Inés Narváez, Mónica Runde, Elisa Sanz, José Luis Sendarrubias, Gonzalo Simón, Irene Vázquez.

Companyia:
Narváez, Runde i Sanz compartim creacions, residències d'investigació i diversos projectes d'arts escèniques, arts vives, arts plàstiques… Les articulem totes i arribem a construir des de diversos llocs unes dramatúrgies que ens ressonen i ens ajuden a construir el pont amb l'audiència.
El temps ens persegueix, com a concepte i com a centre de moltes d'aquelles. Simplement l’escoltem li donem el lloc que ens demana; aquest projecte requereix temps i diverses fases.
Ens vam donar el temps fa mesos i ens vam adonar que la particularitat de ser tres dones creant, de tres generacions diferents, generava en el nostre treball unes coincidències i unes friccions que fa d'aquell una cosa que es troba en l'abstracció per moments, en el surrealisme en d’altres, i qui sap a on més ens durà.
10 & 10 treballa en dramatúrgies visuals que generen diversos plans de creació on cap d'ells és més important que l'altre i on l'origen de la creació pot trobar-se en qualsevol d'ells.

Argument: Portem l'espectador de la mà a través d'un viatge que comença en la foscor, allà on habiten els monstres, fins a la llum plena de vida, alegria, joc, ball i companys de viatge.
Vivo Vivaldi és acte escènic creat per a tots els públics que ens submergeix en el món de Vivaldi des d'una perspectiva contemporània i una creació escènica multidisciplinària.
Volem viure Vivaldi des de les emocions i els llocs que li van inspirar l’obra; sentir els canvis d'estacions a través de la seua música (de l'hivern a la primavera en un joc d'inversió de les estacions), el moviment i les accions plàstico-escèniques.

Data28-04-2024
Horari18:30

Altres esdeveniments que et podrien interessar

Del que passa fora – Exposició fotogràfica

Exposició

Del 11 de maig al 23 de juny. Obertura,dissabte, 11 de maig, a les 19 h. Horari: – dijous, divendres i diumenges, de 18 a 21 h. – dissabtes, d’11 a 14 h i de 18 a 21 h. Visitas [...]

Del 11 Maig 2024
al 23 Juny 2024

Centre Cultural Melchor Zapata

Activitats Esportives Benicàssim 2024

Activitats

Inici inscripcions: Dimarts 14 de maig a les 9.00 h. Programa Estiu Joves Programa estiu Adults Informació escoles Tenis i Pàdel [...]

El 14 Maig 2024

“Tots els 25 son 25 de novembre”

Activitats

La Policia Local de Benicàssim farà una xarrada al Casal Jove. [...]

El 25 Maig 2024

Casal Jove

Vesprada de mandales!

Activitats

Pintem el nostre món de pau al Casal Jove [...]

El 04 Maig 2024

Casal Jove