Inici

PER TEMES

Mes del Llibre a Benicàssim

06/04/2014

La Regidoria de Cultura ha organitzat un complet i atractiu programa d’activitats durant el mes d’abril dedicades al món del llibre que pretén atraure tant al públic adult, com especialment a l’infantil.
Un ambiciós programa que inclou presentacions de llibres, tallers d’il·lustracions, projecció de pel·lícules, activitats en la bebeteca i la biblioteca així com la celebració de la tradicional Fira del Llibre.
El regidor de Cultura, Mauro Soliva, ha ressaltat l’aposta de l’actual executiu municipal per la programació dedicada al llibre que ha augmentat de manera important en els últims anys.
Soliva ha assegurat que “ens hem encabotat a potenciar la Cultura a Benicàssim, per això en poc de temps hem passat de celebrar durant dos dies la Fira del Llibre a programar l’any passat una setmana d’activitats i a apostar ara per tot un mes de cites culturals al voltant del món del llibre".
El responsable de Cultura ha saludat aquesta potenciació de les activitats amb motiu de la commemoració internacional del llibre cada 23 d’abril, com una manera de mostrar la seua transcendència, sobretot a les noves generacions.
La completa programació començarà dimarts que ve, 2 d’abril, amb la celebració del Dia Internacional del Llibre Infantil, amb un acte que tindrà lloc en la Bebeteca per a xiquets de 2 a 6 anys. El divendres 4 tindran lloc “Una nit a la biblioteca”, on els xiquets podran dormir en la Biblioteca Municipal després de disfrutar de tota una sèrie d’activitats d’animació lectora.
També hi haurà lloc al llarg del mes d’abril per a la presentació de llibres, el diàleg amb autors, contacontes, una marató de recomanacions de lectura o per a disfrutar de la projecció d’un gran clàssic del cinema com és El tercer home i analitzar en un posterior col·loqui la fidelitat a la novel·la de Graham Greene que la va inspirar.
El mes d’activitats es tancarà brillantment amb la celebració de la tradicional Fira del Llibre el 26 i 27 d’abril, a la plaça de la Constitució, on els lectors podran beneficiar-se d’un substanciós descompte en la compra de llibres.
Soliva ha volgut destacar "la implicació de les llibreries de Benicàssim que no només aposten per complementar la programació municipal amb nombroses activitats patrocinades, sinó que a més posen tot l’esforç a prestar tot l’any un servei de qualitat".