Inici

PER TEMES

“Una nit a la Biblioteca”, nova proposta de la campanya d’animació lectora que promou Cultura

10/03/2014

La Regidoria de Cultura ha posat en marxa les activitats de la campanya d’animació lectora que se celebraran en la Biblioteca Municipal “F.F. Pérez Baier” i en el Punt de Lectura Palmerar.
Una activitat que té com a principal finalitat fomentar la lectura entre els més menuts de la casa perquè comencen a disfrutar ja dels beneficis del món dels llibres.
El regidor de Cultura, Mauro Soliva, ha explicat que el foment de la lectura entre els xiquets i jóvens representa un dels punts fonamentals de l’actuació de la seua regidoria.
Soliva ha indicat que “sens dubte es tracta d’una proposta que cada vegada compta amb més demanda i participació, atés que les famílies són conscients de la importància de l’hàbit de la lectura per als seus fills”.
Enguany, el responsable de Cultura ha avançat que com principal novetat en la campanya d’animació lectora es troba l’activitat “Una nit a la biblioteca”, dirigida als xiquets de segon cicle de primària que tindrà lloc a l’abril.
Soliva explica que “amb aquesta nova iniciativa volem potenciar la difusió de la lectura entre el públic infantil”.
La campanya té altres propostes pensades per a totes les edats.
“Contes i bolquers” està dirigida a bebés de 10 a 23 mesos i tindrà lloc del 27 de febrer fins al 10 d’abril.
Mentrestant, la proposta “A la recerca del llibre perdut” està pensada per a xiquets de 4 a 7 anys. “Contes per a contar” es dirigirà a xiquets de 2 i 3 anys.
Completarà la proposta la visita guiada que les escoles infantils Municipals fan a la Biblioteca Municipal.
Soliva també ha destacat que “totes les activitats són gratuïtes perquè per a Benicàssim garantir l’accés de tots els ciutadans a la cultura és fonamental”.
En la pàgina www.benicassimcultura.es poden consultar-se terminis de matrícula, horaris i ampliar la informació de totes les activitats d’animació lectora.