Inici

PER TEMES

Nova cita del club de lectura

08/11/2012

El Club de Lectura té una nova cita aquest dijous, 10 de gener, amb el debat i comentari entorn de l’obra de l’escriptor austríac Stefan Zweig titulada Novel·la d’escacs.

Com sempre, aquesta cita literària promoguda per la Regidoria de Cultura tindrà lloc en un marc tan incomparable com és la platja dels Terrers, exactament al restaurant Botavara.

El regidor de Cultura, Mauro Soliva, ha ressaltat que una de les prioritats de la seua delegació és promoure una sèrie d’activitats d’animació lectora entre les quals hi ha el Club de Lectura.

Soliva ha subratllat que “aquesta activitat permet en primer lloc disfrutar de la lectura d’un llibre i posteriorment gràcies al Club de Lectura poder compartir i intercanviar opinions sobre aquest”.

Si en la cita del mes de desembre es va comentar l’obra de l’escriptor i periodista Juan José Millas Los objetos nos llaman, aquesta vegada li toca el torn a un dels pensadors més destacats del segle XX.

I és que Stefan Zweig amb obres mestres com Moments estel·lars de la humanitat, de 1927, ha sigut considerat com un dels millors autors de les lletres germàniques de tots els temps.

En el seu moment, aquest escriptor es va posicionar com un dels primers a protestar contra la intervenció d’Alemanya en la Segona Guerra Mundial, cosa que li va causar posterior caure en l’ostracisme.

Cal destacar, en aquest sentit, que el Club de Lectura està format per una mitjana de 15 a 20 persones que es reuneixen una vegada al mes per a debatre sobre la lectura d’un llibre amb la coordinació d’un moderador.