Inici

PER TEMES

Benicàssim celebra amb Bad Saldetfurth el 30é aniversari de la firma de l’agermanament

08/05/2016

 

Més d’un centenar de veïns, de Benicàssim i de Bad Salzdetfurth, van celebrar anit el trenté aniversari de l’agermanament entre mbas ciutats. En un emotiu acte amb sopar, celebrat en l’Espai de la Música Mestre Vila, els dos alcaldes d’ambdós localitats, van renovar el compromís de mantindre viu l’esperit de l’agermanament.

A l’acte va acudir la corporació local, pràcticament al complet, presidida per Susana Marqués, alcaldessa de Benicàssim, i Henning Hesse, alcalde de BadSalzdetfurth.

Durant les intervencions, l’alcalde de Bad va ressaltar el paper “no tant de l’alcalde que va firmar l’agermanament, sinó de tots els alcaldes que el van succeir fins ara i que han sabut entendre la importància de mantindre aquest compromís”.

Així mateix, Susana Marqués va insistir en “el valor de la humanitat i del sentiment de sentir-se com a germans, inclús amb diferents nacionalitats, cultures o llengua. La voluntat de mostrar-nos més germans supera qualsevol barrera d’idioma i ens permet la convivència en pau. Així ens sentim a casa quan acudim a Bad, igual que volem que els veïns de Bad senten Benicàssim com a part de les seues vides”.

Demà a les 9:30 hores, aprofitant la visita de la delegació de la ciutat agermanada, se celebrarà l’acte del Dia d’Europa amb l’hissada de les banderes oficials en la façana de l’Ajuntament.