Inici

PER TEMES

La Regidoria de Serveis Públics restaura els bancs modernistes del passeig marítim

04/03/2016

 

El regidor d’Obres i Serveis, Clemente Martín, ha supervisat els treballs de reparació i restauració dels bancs d’estil modernista del passeig Pilar Coloma. Aquests treballs, com ha explicat l’edil “són l’antesala de posar totes les instal·lacions de platja a punt per a l’arribada dels primers turistes en Pasqua i que així puguen veure Benicàssim en la màxima esplendor”.

Els treballs han consistit en el repàs de tots els ancoratges per a garantir la seua seguretat i correcte estat i la neteja i repintat dels seients i respatlers per a deixar-los en perfectes condicions. “Són bancs d’estil clàssic i són molt còmodes per la seua estructura, simplement cal tindre un rigorós manteniment perquè no deixen de tindre llustre i estar en bones condicions per a l’ús”, ha apuntat Clemente Martín.

A més, el regidor ha informat també que aquests treballs de manteniment de la fusta també s’estan fent en la zona de la torre i l’amfiteatre Pepe Falomir, on els operaris de les brigades municipals estan reparant els llistons que per l’erosió es garsen i deterioren. Amb aquests treballs i sumats al manteniment que es va fer aquest hivern sobre la fusta de la zona de la torre de Sant Vicent, l’entorn tornarà a estar en condicions d’acollir als visitants que trien aquesta zona per a passejar i disfrutar del mar.

L’actuació que s’ha fet en els últims mesos i en aquestes setmanes prèvies a Pasqua millorarà una superfície de 3.600 metres quadrats entre la zona de platja, de l’entorn de les instal·lacions de lavabos i informació turística i també de l’amfiteatre Pepe Falomir.

En el condicionament de la zona de la Torre Sant Vicent, com ha detallat el regidor d’obres, s’ha escomés la reparació, substitució d’aquelles tarimes defectuoses que impedeixen un normal desenrotllament dels treballs, així com els llistons i el caragolam que pel salnitre s’haja deteriorat i el repintat de tota la superfície.