Inici

PER TEMES

Cultura activa la campanya d’animació lectora per als més menuts

16/02/2015

La regidoria de Cultura ha començat aquest dilluns, 2 de febrer, la campanya d’animació lectora en la Bebeteca que tindrà lloc tots els dilluns fins al pròxim 16 de març, segons ha indicat l’edil de Cultura, Mauro Soliva.
Aquesta campanya naix amb la finalitat de ser la primera trobada dels més xicotets amb el món de la lectura, una manera d’incentivar el foment dels llibres, una prioritat en matèria cultural de l’executiu municipal.
S’ha establit dos grups per edats: el primer està integrat per bebés de 10 a 14 mesos d’edat, de 17.30 a les 18 hores, i un de 15 a 24 mesos, de les 18.15 a les 18.45 hores.
El regidor de Cultura, Mauro Soliva, ha recordat que el trasllat de la Bebeteca a aquest nou espai situat en la Casa de la Cultura ha ampliat el lloc dedicat a aquestes activitats amb els avantatges que això comporta.
Soliva ha assenyalat que “es tracta d’un lloc que té com principal finalitat poder acostar als més xicotets el món de la lectura a través d’un espai on es puguen trobar còmodes i puguen disfrutar d’aquest plaer”.