Inici

PER TEMES

Comencen a l’abril les activitats d’animació lectora

15/04/2013

La Regidoria de Cultura ha posat en funcionament les activitats d’animació lectora corresponents a l’exercici de 2013, que tindran lloc a la Biblioteca Municipal Francesc Pérez Baier i al Punt de Lectura del CEIP Palmerar.

L’activitat tindrà lloc a la Biblioteca central a partir del 2 d’abril, mentre que a la del Punt de Lectura del CEIP Palmerar des del 9 d’abril. Es pot fer la inscripció en els dos punts.

El regidor de Cultura, Mauro Soliva, ha assenyalat que el foment de la lectura ha sigut des de sempre un dels punts bàsics de l’actuació de la seua regidoria i amb més incidència encara si afecta els xiquets.

Soliva ha assenyalat que “ens trobem amb una proposta que pretén incitar a l’apassionant món de la lectura als més menuts de la casa, i per això creiem que resulta important la col·laboració familiar”.

En aquesta edició les activitats prendran el títol de “Contes i bolquers”, del 12 d’abril fins al 31 de maig, i de “A la recerca dels llibres perduts” del 15 d’abril fins al 20 de maig.
Mentrestant, al Punt de Lectura del CEIP Palmerar l’activitat denominada “A la recerca dels llibres perduts” tindrà lloc del 17 d’abril al 22 de maig.

Es tracta d’uns tallers d’animació lectora que estan dirigits en el cas del primer a bebés de 10 a 14 mesos i de 15 a 23 mesos, i en el cas del segon a xiquets de 4 a 5 anys, i de 6 a 7 anys.