Inici

PER TEMES

Cultura activa la programació de Contes i bolquers en la Bebeteca

25/01/2015

La regidoria de Cultura ha activat com en cada any a hores d’ara, les activitats de la Bebeteca amb la posada en marxa de la programació de “Contes i Bolquers”, segons ha avançat el regidor Mauro Soliva.
Una proposta que pretén ser la primera trobada dels benicassuts més xicotets amb el meravellós món dels llibres. Aquesta activitat, que com recorda Soliva s’ha convertit en cita ineludible de la programació cultural de Benicàssim, tindrà lloc tots els dilluns a partir del 2 de febrer i fins al 16 de març. Per a un millor gaudi de pares i bebés, Cultura té previst establir dos grups d’edats. El primer grup l’integraran bebés de 10 a 14 mesos d’edat en un horari establit de les 17.30 a les 18 hores i de 15 a 24 mesos en un horari que anirà de les 18.15 a les 18.45 hores.
Des de la Regidoria de Cultura es recorda que hi ha 10 places assignades per a cada grup i que es pot passar a inscriure els bebés a partir del 26 de gener en la Biblioteca Municipal.
I és que el trasllat de la Bebeteca a la seua nova ubicació dins de la Casa de Cultura a mitjan legislatura, recorda Soliva, ha suposat no només ampliar l’espai sinó tindre un lloc adequat perquè els usuaris puguen disfrutar amb tota tranquil·litat d’activitats com les que ara es programen.
Un espai que té com a finalitat la d’acostar als més xicotets el món dels llibres i de la lectura a través d’un espai especialment pensat perquè la xicalla se senta còmoda i puga interactuar amb els textos, els pares i els monitors que dirigeixen les activitats.