Inici

PER TEMES

Cultura celebra ‘Una nit de Nadal a la Biblioteca’ per a fomentar la lectura

12/12/2014

La Biblioteca Municipal Francesc Pérez Baier acollirà el divendres 26 de desembre “Una nit de Nadal a la Biblioteca” destinat a xiquets de segon cicle de Primària fins a un màxim de 36 participants.
Un cita amb el llibre i la lectura que serà la continuïtat d’una experiència realitzada per la Regidoria de Cultura que va obtindre un gran èxit i que ara conjuga festes nadalenques i foment de la lectura.
El regidor de Cultura, Mauro Soliva, ha assenyalat que es tracta d’una aposta decidida pel foment de la lectura a través d’iniciatives fresques i innovadores i que agraden als més xicotets.
Soliva ha manifestat que “proposem la celebració d’una nit màgica on dormirem dins de la Biblioteca tant animadors com participants en una vetlada que volem que siga inoblidable”.
Es tracta d’una activitat gratuïta en què les inscripcions es poden realitzar a partir del dilluns 1 de desembre de què s’encarregaran els membres de Món d’Animació.
La vetlada transcorrerà de les 21 hores del divendres 26 a les 09 hores del dissabte 27 de desembre en què poden passar moltes coses, depenent de la imaginació dels participants.
Món d’Animació s’encarregarà de celebrar una reunió amb els familiars dels xiquets assistents a la vetlada ludicoliterària, de l’ambientació de la bibioteca, de l’animació durant la nit així com del desdejuni dels participants.
D’aquesta manera, la Biblioteca acollirà jocs, contes així com altres activitats que tenen la lectura com el seu nucli fonamental, segons ha assenyalat l’edil de Cultura.
En suma, una altra activitat que s’impulsa des de la Regidoria de Cultura per al foment de la lectura entre els més menuts, una de les prioritats de les actuacions del consistori.