Inici

PER TEMES

Una novel·la de Vargas Llosa, a debat en el Club de Lectura del febrer

08/02/2013

La cita del Club de Lectura del mes de febrer està fixada en aquesta ocasió per al dijous 7 de febrer, en la seu habitual del restaurant Botavara, a la platja dels Terrers.

Aquest mes, l’autor a debat és l’escriptor peruà Mario Vargas Llosa, amb una de les primeres obres de la seua extensa bibliografia com és La tía Julia y el mal escritor, una de les seues creacions més destacades.

El regidor de Cultura, Mauro Soliva, ha indicat que aquesta proposta de la Regidoria de Cultura proposa l’animació a la lectura a través del debat d’obres d’autors coneguts.

Soliva ha manifestat que “es tracta de posar en marxa una de les nostres propostes en matèria cultural com és la promoció de la lectura amb el debat sobre obres d’autors tan premiats com és el cas de Vargas Llosa”.

Ara li toca el torn a l’escriptor peruà després que en citesprececentes els autors debatuts van ser Stefan Zweig amb Moments estel·lars de la humanitat”, i Juan José Millas amb Los objetos nos llaman.

La novel·la a debat en el Club de Lectura del febrer és un treball de Mario Vargas Llosa que té un caràcter semiautobiògraf de l’escriptor peruà, Premi Nobel de Literatura en 2010.

Una obra que va ser publicada en 1977 per l’editorial barcelonina Seix Barral en un dels moments claus del boom dels autors llatinoamericans en la literatura mundial.

Tracta de la història d’un jove de 18 anys, Mario, que somia ser escriptor i treballa en una emissora de ràdio, i que s’enamora de sa tia política, Julia, que és divorciada i catorze anys major que ell. Això el farà enfrontar-se a la família.