Inici

PER TEMES

ESCOLES INFANTILS MUNICIPALS

31/05/2014

Benicàssim oferirà 129 places per al curs 2014-15 en les dos escoletes

Soliva: “El termini de preinscripció serà del 5 al 12 de maig i tota la informació està ja a disposició en la web benicassimcultura.es”

 

L’Ajuntament de Benicàssim ha informat que el termini de

preinscripció per a poder accedir a una plaça lliure de les dos escoles infantils municipals per al pròxim curs serà del 5 al 12 de maig.

Aquells ciutadans empadronats a Benicàssim que hi estiguen interessats poden accedir a tota la informació i als formularis a través de la web benicassimcultura.es, i després presentar la documentació presencialment al Servei d’Informació Ciutadana (SIC).

El regidor d’Educació, Mauro Soliva, ha recordat que enguany s’ha modificat el Reglament de les Escoles Infantils Municipals, per a millorar els criteris de baremació per a accedir a una de les places amb la finalitat d’adequar-se a la realitat i a la justícia social.

Soliva ha indicat que “la nova baremació s’ajusta més als criteris socials que tota administració pública ha d’anteposar, perquè som sensibles amb l’actual situació de crisi que passen moltes famílies, igual que és just reconéixer plenament els drets de distints col·lectius com els discapacitats, les famílies nombroses o les monoparentals”.

Les places lliures disponibles per al curs lectiu 2014-15 en les dos escoles infantils municipals són 129, que es reparteixen en tres trams d’edat.Un total de 32 places lliures corresponen al tram d’edat de 0 a 1 anys, 72 places al tram comprés entre 1 i 2 anys, i 27 places disponibles per a xiquets de 2 a 3 anys.

El calendari del procés d’admissió, que pot consultar-se en la web, marca el 23 de maig per a la publicació de les llistes provisionals i fins al 27 de maig podran oposar-se les al·legacions pertinents. El3 de juny es resoldran les reclamacions i es publicaran les llistes definitives amb l’assignació d’un dels dos centres educatius (Doloretes o Tasio) a partir de la puntuació obtinguda. Finalment el termini per a formalitzar la matricula tindrà lloc del 4 al 13 de juny.