Inici

PER TEMES

Teatre

Capacitat per a 380 persones. Al centre del poble. Funcions teatrals i cinematogràfiques. Festival de Teatre amb Bon Humor i Infantil. Exposicions, congressos...

Tel: 964 30 31 69 (en horari d'espectacles)

Tel: 964 30 09 62 (resta d' horari)

Adreça-e: teatre@benicassim.org

Venda anticipada d’entrades: http://benicassimcultura.es/cultura/

 

Activitats i festivals habituals:

Festival de Teatre amb Bon Humor

Aquest festival té lloc durant l'estiu. En 2009 va celebrar la 15a edició.

La programació varia cada any, però aproximadament es contracten unes sis actuacions, que tenen lloc entre el 15 de juny i el 15 de setembre.Festival de Teatre i Biblioteca del Mar

Aquest festival té lloc durant l'estiu. En 2009 va celebrar la 17a edició.

La programació varia cada any, però aproximadament es contracten unes sis actuacions, que tenen lloc entre el 15 de juny i el 15 de setembre.

Destinat a públic familiarMostra de Teatre Reclam

La Mostra de Teatre Reclam és un programa de difusió de les arts escèniques que fomenta, en els diferents campus universitaris, la diversitat teatral, i aposta pels llenguatges de la dramatúrgia contemporània compromesos amb la qualitat i la innovació. Un programa en el qual participen, a més de la població de Benicàssim, Almassora, Benicarló, Betxí, Borriana, Castelló de la Plana, Altura, la Vall d'Uixó, Morella, Navaixes, Onda, Vilafranca, Vila-real i Vinaròs .

Ampli programa d'espectacles, XVII Mostra Reclam, 2009, al web de la Universitat Jaume I


Altres Músiques

Festival de música que es presenta al llarg de l’any.

“Altres musiques” és un viatge per diverses cultures i nacions a través de la música. Reconeguts cantants i instrumentistes de sons i arrels ètniques es donen cita al Teatre Municipal de Benicàssim per a fer-nos disfrutar de ritmes i melodies inspirats en els seus països d’origen. Sons que, des de les seues diferències, ens acosten a altres formes d’entendre la vida i contribueixen a l’enteniment entre els diferents pobles.

Localización: