Inicio » Normalització Lingüística » Formació i aprenentatge de valencià

POR TEMAS

 

Formació i aprenentatge del valencià


Cursos de valencià de l'Ajuntament de Benicàssim

En col·laboració amb la Regidoria de Cultura i el Centre d'Educació de Persones Adultes, cada curs s'imparteixen classes dels diferents nivells de valencià, al Centre de Formació Josep Barberà i Ceprià (carrer Jutge Manuel Gual Miravet, 1).

 

Valencià per a turistes (classes d'estiu a la Biblioteca del Mar)

Classes dirigides a turistes, són una primera aproximació a la llengua en lliçons diàries independents. Tindran lloc en la Biblioteca del Mar de Jorge Comín i en la Biblioteca del Mar d'Heliópolis. Matriculació gratuïta en la mateixa biblioteca o en l'Oficina de Promoció de l'Ús del Valencià - AVIVA (ubicada al Centre de Formació Josep Barberà).

Els dies i els horaris els podreu consultar al Full d'inscripció (A entregar emplenat en les biblioteques del mar, en la Biblioteca municipal o en el Centre de Formació Josep Barberà i Ceprià.)

Cursos d'altres entitats

La Universitat Jaume I de Castelló té un apartat en la pàgina web del Servei de Llengües i Terminologia on podeu trobar una llista amb totes les possibilitats per a aprendre valencià a través de les xarxes de la informació.
En aquest fullet (cara interna i cara externa) que han editat diversos serveis lingüístics municipals també teniu moltes adreces d'Internet que us seran útils.

 

Servei d'Autoaprenentatge de Valencià

En virtud del conveni signat amb el Servei de Llengües i Terminologia de la Universitat
Jaume I de Castelló, l'Ajuntament de Benicàssim disposarà en breu d'un espai dedicat a l'Autoaprenentatge de Valencià.
Les persones interessades podeu fer-nos arribar les vostres dades per tal de rebre informació sobre la posada en marxa d'aquest servei.