Inici » Fires i mercats » Mercat del dijous

PER TEMES

 

Mercat del dijous


 

¡¡IMPORTANT!!

 

INICI DEL "MERCAT DEL DIJOUS" (ALIMENTACIÓ) a partir del 21 de maig de 2020 en una nova ubicació en Avda. Joan Carles I (darrere del LIDL i del Burguer King)

AMPLIACIÓ TERMINI DE PAGAMENT TAXA MERCAT DEL DIJOUS FINS EL 22/06/2020

 

Característiques del mercat del dijous

Ubicació

c/ Miquel Peris i Segarra, entre les rotondes de la plaça Estació i del c/ Sequiota (al costat de les dependències de la Policia Local)

Localizació:

Dia de celebració

Se celebra els dijous de cada setmana, encara que siga festiu, excepte resolució de l’Alcaldia adoptada amb la suficient antelació i degudament motivada.

Horari

L’horari de venda és de 8 a 14 h.

Quantitat de parades

El mercat disposa de 39 parades destinades a la venda de productes alimentaris (de les quals només una es destinarà a xurreria o creps) i de 91 parades destinades a la venda de la resta de productes. 

Productes posats a la venda

Els productes posats a la venda es classifiquen en dos grups de productes:
- Grup 1: Alimentació
- Grup 2: Resta de productes

Les parades s’ubiquen segons el grup a què pertanyen.
S’autoritza la venda de productes de la següent naturalesa:
- Grup 1: Fruita i verdura, confitats, fruita seca, xurreria, creps, pastes, xarcuteria, espècies, productes d’herbolari, conserves i tots aquells productes de naturalesa semblant que a més no estiguen prohibits per les reglamentacions tecnicosanitàries.
- Grup 2: Tèxtil i confecció, calçat, bosses de mà i marroquineria, bijuteria i complements, perfumeria, parament, ferreteria, neteja i drogueria, pisa i porcellana, plantes i flors, artesania, ornament i altres productes de naturalesa semblant no peribles.

Aquest mercat disposa de:
1. Els contenidors corresponents perquè puguen depositar els residus originats en l’exercici de l’activitat de venda en el mercat.
2. 4 Lavabos públics.
3. Aigua potable en les proximitats a la ubicació de les parades de fruita, verdura i aliments.