Inici » Ajuntament » Alcaldessa

PER TEMES

 

Alcaldessa


Sra. Susana Marqués Escoín

ALCALDESSA DE BENICÀSSIM

 

Com a alcaldesa de Benicàssim és un honor donar la més cordial benvinguda a totes les persones que ens visiten a través d’aquesta pàgina web municipal.

La nostra volguda Benicàssim és una ciutat pròspera i acollidora, oberta al món, amb grans possibilitats per a benicassuts, turistes i visitants, i per això m’agradaria convidar-te a usar i difondre aquesta ferramenta d’informació que les noves tecnologies ens ofereixen com a servei i com a guia de les oportunitats que mostra el nostre municipi.

Complint amb la nostra funció de servei públic, ens acostem a la ciutadania posant-los a la disposició aquesta eina útil i accessible, on podran trobar informació actualitzada de l’Ajuntament i de l’activitat municipal, les 24 hores del dia i tots els dies de l’any. Amb la web també pretenem reflectir el projecte de modernització en què es troba Benicàssim, oferint turisme, esports, cultura, esplai i serveis, tot cada vegada de més qualitat.

Finalment, també suposa un aparador per a mostrar la nostra ciutat i la nostra història, les nostres platges i la nostra naturalesa, les nostres tradicions, la nostra cultura i les nostres festes, a tot aquell que desitge visitar-nos i conéixer-nos.

Benicàssim vol avançar i està avançant en la direcció correcta.

 

alcaldia@benicassim.org