Inici » Fires i mercats » Mercat d'artesania Torre Sant Vicent

PER TEMES

 

Mercat d'artesania Torre Sant Vicent


Ubicació

El mercat està ubicat al passeig de l’Art de Benicàssim.

Localizació:

Temporada i horari

El mercat se celebra:

- Durant la temporada de Setmana Santa i Pasqua, des del Diumenge de Rams fins al segon diumenge de Pasqua, en horari d’11 a 22 h.
- A l’estiu, del 15 juny al 15 de setembre (inclosos), de les 19 a les 24 hores. L’horari pot modificar-se per decret de l’Alcaldia. 

Quantitat i característiques de les parades

El nombre màxim de parades d’aquest mercat és de 18.

En cada parada l’adjudicatari ha d’instal·lar una caseta de 3 metres de longitud per 2,5 metres d’amplària, amb un total de 7,5 metres de superfície.

Totes les casetes han de ser iguals; el color de la caseta i del tendal que si és el cas s’instal·le há de ser de color blanc.

El subministrament elèctric per a la il·luminació de les casetes ha de ser a través de plaques solars instal·lades en la part superior. Tots els elements necessaris per al funcionament de la instal·lació solar s’han d’ubicar en l’interior de les casetes. 

Productes a la venda

Es permet la venda de joieria i bijuteria artesanal, làmines, articles de cuiro, llautó, vidre, tela i d’altres materials, sempre que constituïsquen l’element d’un producte artesà i en general qualsevol objecte produït artesanalment.

Queda prohibida la venda de productes fabricats i no produïts artesanalment i els productes artesans no produïts pels mateixos artesans.

En particular està prohibida la venda de qualsevol classe d’aliment o producte perible.