Inici » Promoció Econòmica i Ocupació Social (AODL) » DINAMITZACIÓ COMERÇ I EMPRESA

PER TEMES

 

ÀREA DE DINAMITZACIÓ. COMERÇ I EMPRESA


Xarxa AFIC

L’Agència per al Foment de la Innovació Comercial (AFIC) de Benicàssim és un servei de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Benicàssim que, en coordinació amb la Direcció General de Comerç de la Generalitat València, s’integra dins de la XARXA AFIC de la Comunitat Valenciana.

Aquesta xarxa aglutina més de 100 agències repartides per tots els municipis i comarques del territori valencià, ofereix un servei permanent de gestió de la informació i assessorament a les pimes comercials del municipi i a les seues associacions representatives, i impulsa accions i iniciatives de promoció, dinamització i suport al comerç local.


Objectius

L’objectiu fonamental de l’Agència es concreta en el suport al manteniment i increment del teixit comercial local, i es concreta en tres línies principals d’actuació:

1. Assessorament i suport als comerços locals fomentant les vies per a salvar la temporalitat en l’activitat.

2. Ampliació del teixit comercial local, mitjançant la motivació, assessorament i acompanyament de les iniciatives emprenedores.

3. Foment de l’associacionisme comercial local, impulsant la consolidació d’interlocutors comercials en tots els àmbits i canalitzant les propostes de les associacions.

Accés a la Web  Galeria Comercial


Localització

Centre de Formació Josep Barberà i Ceprià
C/ Jutge Manuel Gual i Miravet 1, baix
12560 Benicàssim (Castelló)

Horari d'atenció al públic

De dilluns a divendres de 09:00 a 14:00 hores
Sol·licite cita prèvia al tel. 964 30 32 49

Contacte

Telf.: 964 303 249

aedl@benicassim.org