Inici » Medi Ambient » Projecte Llars Verdes

PER TEMES

 

Projecte Llars Verdes


 

LLARS VERDES és un projecte educatiu mediambiental dirigit a les famílies, amb el qual es pretén promoure hàbits quotidians més responsables amb el medi ambient.
En el programa es planteja a les famílies participants una sèrie d’objectius o reptes ambientals que han d’aconseguir de manera conjunta: estalvi d’aigua i energia, reducció de residus, etc.
És l’escenari perfecte per a impulsar canvis que suposen un ús més raonable i solidari dels recursos d’aigua, energia i minimització i reciclatge dels residus.

Volem CONVIDAR TOTES LES FAMÍLIES a participar en un programa que impulsa el consum responsable d’aigua, energia i la reducció i reciclatge dels residus en la llar, que es tradueix en un ambient més saludable però també en un estalvi en la factura familiar.

El Centre d’Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana (CEACV) i l’Ajuntament de Benicàssim, a través de les Àrees de Medi Ambient i d’Educació, al posar en marxa el programa LLARS VERDES es comprometen a posar a disposició de les famílies participants els recursos necessaris per a dur-lo a terme, a fer-ne el seguiment i a prestar el suport necessari a les accions que es facen en cada llar.

Es faran reunions informatives sobre qüestions bàsiques i pràctiques sobre estalvi d’aigua, energia i residus en la llar; també es mantindrà una atenció personalitzada als participants per a resoldre dubtes i s’entregaran materials informatius i un equip d’estalvi en casa, com a part del programa.

Per a participar només has d’omplir i entregar la FITXA D’INSCRIPCIÓ en el SIC de l’Ajuntament de Benicàssim, anar a les reunions i activitats que es proposen i fer un seguiment dels consums d’aigua i energia que tingues i de la reducció i reciclatge dels residus que generes a ta casa.

 

PARTICIPA I ESTALVIA!
PER A TU I PER A TOTHOM

 


A partir del setembre es difondrà el projecte LLARS VERDES amb cartells i tríptics, en format paper i en format digital, perquè pugueu inscriure-vos. També es penjarà tota la informació necessària en aquesta mateixa web. Per a més informació o resoldre dubtes, dirigiu-vos a llarsverdes@benicassim.org.