Inici » Igualtat » Regidoria d'Igualtat

PER TEMES

 

Regidoria d'Igualtat


 

Qui som

La Regidoria d'Igualtat és l'àrea de l'Ajuntament que té com a objectius promoure la política d'igualtat d'oportunitats en tots els àmbits municipals: polític, econòmic, educatiu, social, laboral i cultural. Entenem la igualtat entre persones en el sentit d'evitar qualsevol conducta discriminatòria entre els ciutadans per raó de gènere, discapacitat, edat, raça o qualsevol altre biaix que puga fer que es menyspree una persona davant d'una altra. A més, som la regidoria encarregada de la coordinació de les accions encaminades a lluitar contra la violència de gènere dins del municipi.

Regidora delegada

Vanessa Batalla Latorre

Visibilitzar la dona benicassuda, recolzar-la en les seues necessitats i ajudar-la a aconseguir les seues metes és la base de la Regidoria d'Igualtat.
A partir d'aquestes dues premisses, la transversalitat de la regidoria fa possible que es pose en marxa la maquinària administrativa per a salvar les barreres que ens podem trobar en el camí.

Departaments implicats

Tots els departaments municipals participen de manera transversal en la gestió i posada en marxa de les polítiques d'igualtat de Benicàssim. De tota manera, la gestió dels programes socials, la coordinació de les accions dirigides a millorar la vida de la ciutadania en matèria d'igualtat, la posada en marxa de programes de foment de la visibilitat femenina i la cooperació interdepartamental en matèria de lluita contra la violència de gènere es duen a terme principalment amb la participació de:

• Els Serveis Socials municipals 
• La Policia Local 
I amb la col·laboració d'institucions externes com:
• La Guàrdia Civil
• Centre de Salut Benicàssim
• Centres educatius i formatius

On trobar-nos?

Casa de la Cultura - Ajuntament de Benicàssim

C/ Encarnación Marzá, s/n
12560 Benicàssim (Castelló)

 

Contacte

Telèfon: 964 300 962 ext. 237
Mail: sserviciossociales@benicassim.org